12 Enkleste kredittkort å få i 2023

Her får du 12 forslag til enkleste kredittkort å få basert på aldergrenser, inntektsgrenser, fordeler og vilkår på kortene.

kreditkort

Her skal vi se nærmere på våre 12 enkleste kredittkort å få dersom du er over 18 år og gjennomsnittlig inntekt. I dag er det flere banker som krever at du er enten medlem av organisasjoner eller er del av et storkunde-program hos banken. Andre banker kan også sette høyere grenser for inntekt og alder for å gjøre kortet vanskeligere å få tak i.

Men er det slik at disse kortene som har høyere inntektsgrenser og høyere aldersgrenser tilbyr de beste vilkårene? Absolutt ikke. Her finner du flere kort som har mange forskjellige fordeler og er helt uten årsgebyrer og høye inntektskrav.

1. TF Bank MasterCard – Enkleste kredittkort å få med mange fordeler

tf bank mastercard-gold

TF Bank MasterCard er det enkleste kredittkortet å få for personer over 18 år og kredittgrense sette individuelt ut i fra din inntekt. De viktigste kravene for å få kortet er at du har fast inntekt og bor fast i Norge. Du kan lese mer om alle detaljer og søke om kortet her. Kredittkortet scorer høyt i vår test på grunn av mange fordeler som:

  • Reiseforsikring og avbestillingsforsikring
  • Opptil 30 % rabatt på spisteder, hotell og aktiviteter rundt om i Norge
  • 43 dagers rentefri betalingsperiode
  • Fleksibel nedbetaling

2. Bank Norwegian – Få bonuspoeng på alt du handler

norwegian-kreditkort

Bank Norwegian kredittkortet har 18 års aldersgrense og krever ikke høyere inntekt enn 100.000 kroner for å få det innvilget. Årsaken til at denne scorer høyt i vår test er på grunn av kjøpsrabatt på alt du handler, og muligheten til å spare penger til din neste ferie. For å lese mer om alle fordelene og søke og søke om Bank Norwegian kredittkort kan du klikke her

3. NAF Xtra – 65 øre drivstoffrabatt på Cirkle K

naf extra

NAF Xtra er et veldig enkelt kredittkort å få med en lav aldergrense på 18 år og inntektskrav på 50.000 kroner per år. Fordelen med kortet er at du kan spare opptil 65 øre på drivstoff hos bemannede Cirkle K stasjoner og 15 % rabatt på elbillading. For å lese mer og søke om kortet kan du klikke her.

4. Flexi Visa – Få 4 % på valgfri kategori

Flexi Visa

Santander Flexi Visa er et enkelt kredittkort å få med valgfrie fordeler. I tillegg til Santanders store kundeprogram med rabatter på over 200 nettbutikker og tjener på nett, kan du i tillegg få igjen 4 % fast på en valgfri kategori. Les mer om fordelene og bestill Santader Flexi Visa her.

5. re:member Black – Rabatt på over 200 nettbutikker

remember

Om du er en person som handler mye på nett har re:member Black opptil 20 % rabatt på kejnte nettbutikker i Norge. Inntektskravet for å få innvilget kortet er på 150.000 kroner per år og har en lav aldergrense på 20 år. Om du vil vite mer om rabattene kan du klikke her

6. DNB MasterCard – Med opptil 16 % rabatt på elbillading

Dnbkortet

Til tross for å være en av Norges største banker, er det ganske enkle vilkår for å få et kredittkort fra banken. De rever ikke mer enn 50.000 kroner i årlig inntekt og at du er over 18 år. De har også eksklusive rabatter på elbillading og drivstoff hos enkelte aktører i Norge. Her kan du lese mer om DNB kredittkort.

7. IKEA kortet – Få opptil 12 måneders betalingsutsettelse

ikea kort

Har du planer om å handle inn møbler og interiør er det mulig å utsette betalingen opptil 12 måneder uten rente med IKEA kortet! I tillegg er kravene på inntekt ganske lave på 120.000 kroner per år. Personer over 18 år er velkommen til å søke her.

8. Møre MasterCard – Fullverdig reiseforsikring

more plus extra

Sparebanken Møre krever ikke mer enn at du er ansatt og er over 18 år for å få innvilget kredittkort. Men forutsetningen er at du har en fast jobb å gå til og bor fast i Norge. Kortet byr på 45 dagers rentefri kreditt og opptil 90 dagers dekning med reiseforsikring i utlandet. Her kan du bestille Møre MasterCard.

9. Komplett MasterCard – 4 prosent cashback på Komplett og Bush

komplett

Komplett MasterCard er et kort som gir opptil 4 % rabatt på elektronikk og kosmetikk. Et perfekt kort for studenter som ønsker å spare penger. Minstekravet er at du tjener 50.000 kroner i året, og er over 20 år når du søker om kortet. Du kan lese mer om alle fordeler her

10. Resurs Gold – Opptjen bonuspoeng på alt du handler

Resurs-gold

Resurs Gold krever at du kun har 50.000 kroner i inntekt og er over 18 år. Dette kortet byr på bonuspoeng som du kan bruke på Resurs banks egen fordelsbutikk. I tillegg kan du utsette betaling på kortet opptil 6 måneder rentefritt. Les mer om betingelser og søk her

11. Santander Red – Ingen årsavgift og 50 dager betalingsutsettelse

santander red

Santander Red er et kredittkort som ikke krever så veldig høy alder eller inntekt for å få. Minstekravet er at du er over 18 år og har minimum 50.000 kroner i inntekt. Kortet gir deg tilgang til DealPass fra Santander som gir deg faste rabatter på kjente nettbutikker. Les mer og søk om kortet her.

12. Sbanken kredittkort – Reise og avbestillingsforsikring inkludert

Sbanken visa

Sbanken er kjent for å levere rimelige kredittkort uten gebyrer, både når du handler i Norge og i utlandet. I tillegg år du reiseforsikring på kortet dersom du dekker minst 50 % av reisekostnadene med kortet. Du må være minst 18 år og ha fast ansettelse for å søke her

Ofte stilte spørsmål om enkleste kredittkort å få

Hva er det dere legger til grunnlag for enkleste kredittkort å få?

vi legger til grunnlag de viktigste faktorene som inntektsgrenser og aldergrenser på kortene. Enkelte banker har lavere kriterier enn andre når det gjelder å utstede kort. Rangeringen er laget ut i fra hvilke fordeler du får med kortene.

Hva er det enkleste kredittkort å få uten fast inntekt?

Normalt krever alle banker at du har en fast inntekt, men grensene på enkelte kort er veldig lave på rundt 50.000 kroner per år.

Hva er den enkleste måten å søke om kredittkort?

Det er enkleste søke om kredittkort på nett om du har BankID. Da trenger du ikke å møte opp personlig i banken, og selve søknadsprosessen tar som regel ikke mer enn 10 minutter.

Hvordan kan jeg enklest få kredittkort på dagen?

Da kan du søke om et kort som har et virtuelt kort tilgjengelig. Dette vil si at du får kortdetaljene med en gang og kan benytte kortet når du handler på nett.

Hvordan kan jeg enklest få innvilget et kredittkort?

De viktigste kriteriene er at du er over 18 år, har minst 50.000 kroner i inntekt, er norsk statsborger og har ingen betalingsanmerkninger.