Cresco Gold kredittkort

Cresco Gold markedsfører seg som reisekortet med ekstra trygghet. I tillegg til en god reise- og avbestillingsforsikring er også en egenandelsforsikring for leiebil inkludert i kortet. Når du betaler minst halvparten av reisekostnadene med ditt Cresco Gold-kort, er du automatisk reiseforsikret. Dekningen gjelder ikke bare for deg som kortholder, men også for husstanden. Det betyr at også din samboer eller ektefelle og eventuelle barn under 21 år som er registrert ved den samme bostedsadressen i Folkeregisteret, er forsikret. Reiser du ikke sammen med familien, dekker forsikringen inntil tre medreisende. Forsikringen gjelder kun reiser med overnatting, og den må være trådt i kraft før reisens begynnelse, noe som betyr at du ikke kan kjøpe forsikring underveis på reisen.

Reiseforsikringen gjelder fra det øyeblikket du forlater din bostedsadresse, til du har returnert til denne. Les de fullstendige og detaljerte vilkårene på cresco.no. Skulle du være så uheldig å få skade på leiebilen mens du er på ferie, vil Crescos forsikring for leiebil tre i kraft og dermed dekke kostnadene for egenandelen. Dette gir en ekstra trygghet, og hvis du ofte benytter leiebil på reise, kan dette absolutt være det riktige kredittkortet for akkurat deg.

Med et Cresco Gold kredittkort får du tilgang til unike og fantastiske tilbud

For deg som ønsker deg et kredittkort som gir deg mange gode tilbud, er Cresco Gold absolutt helt perfekt. Med dette kredittkortet får du tilgang til mange faste rabatter i tillegg til jevnlige tilbud som legges ut på Crescos nettsider. Det kan derfor være lurt å følge med på cresco.no for å få en god oversikt over hvilke tilbud som faktisk er tilgjengelige for deg som kredittkortkunde. I hele 2017 får du som Cresco Gold-kunde eksempelvis 10 prosent rabatt hos det svenske rederiet Stena Line på ulike reiselinjer, eksempelvis Oslo–Frederikshavn og både med og uten bil. Et annet godt tilbud er rabattordningen hos Small Danish Hotels, en hotellkjede som har mer enn 80 kroer, hoteller, slott og herregårder spredt rundt i deilige Danmark. Som Cresco-kunde får du tilgang til en håndfull helt unike tilbud på overnattinger i denne hotellkjeden og med så mye som 20–50 prosent avslag på ordinære priser. Hos interiørbutikken Vakre Rom får du også 10 prosent avslag på ordinære varer i nettbutikken. De ovennevnte tilbudene er bare en liten andel av hva du kan se fram til med et Cresco Gold kredittkort for hånden.

Priser og vilkår for Cresco Gold

Som Cresco Gold-kunde betaler du ikke noen årsavgift, og det er også gratis å betale med kortet i inn- og utland. Ved varekjøp i butikk og nettbutikk, kan du utsette betalingen uten rentekostnader i inntil 45 dager. Du bestemmer selv om du ønsker å betale hele beløpet på én gang, eller om det passer bedre for deg å dele opp summen i flere terminbeløp. Hver måned må du likevel betale minst 3 prosent av benyttet kreditt, med et minimum på kr. 250. Husk at du må betale et administrasjonsgebyr hvis du mottar papirfaktura per post, mens eFaktura derimot er gratis. Cresco Gold har en høy effektiv rente. Med et priseksempel på 15 000 i kreditt nedbetalt over 12 måneder vil den effektive renten være på 28,5 prosent. Det vil si at du betaler totalt kr 16 942. Til gjengjeld er det mange andre fordeler med kortet, for eksempel høy makskreditt på 150 000, samt de ovennevnte tilbudene og forsikringene som du får tilgang til med kredittkortet. Som kunde må du nesten overveie hva som er viktigst og mest lønnsomt for deg – billigere kreditt eller gode tilbud og trygghet når du er på reise i utlandet.

Andre kredittkort vi sammenligner