Gebyrfri visa

Gebyrfri VISA er som navnet tilsier et VISA-kort uten gebyrer. Det vil si at det har ingen årsavgifter, ingen etableringsgebyrer eller gebyrer for uttak og varekjøp.

Når du skal bestemme deg for hvilket kredittkort du skal gå for, anbefales det å finne et VISA-kort som har minst mulig gebyrer.

Men en felle det er vanlig å gå i er at man til tross for kredittkortets gebyrfrihet likevel ender opp med et kort som er dyrt i lengden, for eksempel ved at rentene er svært høye hvis du skulle være forsinket med en tilbakebetaling.

Det er altså viktig å se på helhetsbildet når du skal skaffe deg et kredittkort ettersom et gebyrfri VISA-kort bare er én av fordelene.

Gebyrfri VISA – et gunstig kredittkort

Det er ingen tvil om at gebyrfri VISA er et av de mest gunstige kredittkortene på markedet, men det er viktig å huske at et kredittkort ikke bare skal være billig i bruk.

Det finnes utrolig mange fordeler ved kredittkort, som reise- og avbestillingsforsikring, rabatter hos enkelte forhandlere og bonuspoeng for å nevne noen, og det er disse fordelene du må veie opp mot gebyrfritt VISA.

Hva er viktigst for deg? Hva skal du primært bruke kredittkortet til? Slike spørsmål burde du ha svar på før du bestemmer deg for et kredittkort.

Leave a Comment