Kredittkort test

Hvis du er ute etter å finne de billigste kredittkortene på markedet, da har du kommet til riktig sted. Vi viser deg nemlig hvilke kredittkort som er best i test.

Våre kredittkorttester tar utgangspunkt i kredittkort fra flere banker og kredittkortselskaper på markedet, slik at du som kunde har mange gode kredittkort å velge mellom.

Ettersom kundenes kredittkortbruk er svært forskjellig, og det finnes mange aspekter man kan ha med når man vurderer et kredittkort, er det vanskelig å velge bare ett kort som er best i test for alle.

Sammenlign kredittkort hos oss i dag

 

Test av kredittkort

For at et kredittkort skal kunne komme langt opp på best i test-listen, er det først og fremst viktig at de har en av de beste rentene på kredittkjøp.

Men lave renter fører ikke nødvendigvis til det billigste kredittkortet hvis det for eksempel har høye gebyrer på uttak. Dette er avhengig av hva forbrukeren selv ønsker å bruke kortet til.

Tilleggsytelser som reiseforsikring, avbestillingsforsikring og andre goder, er også faktorer som spiller inn når du skal velge et kredittkort.

Uansett hva du er ute etter, så vil du på denne siden finne kredittkort som er best i test, og slik sikrer du deg et av de billigste kortene på markedet.

Leave a Comment