Mastercard forsikring

Det finnes mange fordeler ved å gå til anskaffelse av et kredittkort. Ikke bare kan det fungere som en ekstra buffer hvis en uforutsett regning skulle dukke opp, det gir deg også visse andre fordeler.

Et MasterCard vil som oftest ha reise- og avbestillingsforsikring som tilleggsytelse, dette avhenger dog fra bank til bank.

For å dra utbytte av denne forsikringen på MasterCard, må minst halvparten av transportdelen av reisen være betalt med dette kredittkortet.

Noen banker tilbyr også tilleggsforsikringer til sine kunder, som for eksempel ID-tyveriforsikring, betalingsforsikring og lignende.

Det er altså mange ekstragoder å hente hvis man har et MasterCard hos det riktige kredittkortselskapet.

Sammenlign MasterCard kredittkort hos oss i dag

Forsikring med MasterCard

Det finnes utrolig mange MasterCard med forsikring som kan gjøre livet både tryggere, enklere og billigere for deg. Det gjelder bare å finne de kredittkortene som passer til det du trenger.

Det finnes for eksempel noen MasterCard som inkluderer reiseforsikring for hele familien, og ikke bare for kortinnehaver. Her kan du spare mange penger fordi du slipper å kjøpe en ekstra reiseforsikring.

Et MasterCard med ID-tyveriforsikring beskytter deg mot svindel, og kan oppleves som en ekstra trygghet når du handler i nettbutikker, eller er ute på reise.

Leave a Comment