NAF kredittkort

De fleste nordmenn, i alle fall de som har egen bil, kjenner til Norges Automobil-Forbund, eller NAF som det er bedre kjent som. Det er nok likevel mange som ikke er klar over alle fordelene knyttet til det å være NAF-medlem. Nå kan du faktisk bestille et helt eget kredittkort gjennom NAF – kalt NAF Xtra – et mastercard som gir deg ytterligere rabatter og større frihet. Et NAF kredittkort er både medlemskort og kredittkort i ett. Som NAF-kunde har du mange fordeler å hente med et NAF kredittkort, først og fremst innenfor bilhold og forsikringer. Som NAF-medlem får du 30 øre rabatt per liter drivstoff som fylles på alle Circle K- (tidligere Statoil) og Best-stasjoner, men hvis du betaler med et NAF kredittkort, får du hele 50 øre rabatt per liter! Denne rabatten trekkes fra direkte ved betaling enten i automat eller kasse. Her kan det være mye penger å spare for deg som ofte befinner deg på de norske veiene, enten det er i forbindelse med ferie eller jobb. I tillegg til drivstoffrabatten kan du også benytte deg av gode avslag i pris på blant annet felger, dekk og dekkhotell hos dekkspesialisten Dekkmann.

Lukrative forsikringer med NAF kredittkort

Hvis du betaler mer enn 50 prosent av reisekostnadene med ditt NAF kredittkort, trer en reise- og avbestillingsforsikring i kraft. Kravet er at denne reisen må starte og ende i Norge, og forsikringen er gyldig i inntil 90 reisedager. Reise- og avbestillingsforsikringen dekker både kortholder, ektefelle eller samboer og barn under 21 år som er registrert med samme bostedsadresse i Folkeregisteret som kortholder. Hvis husstanden ikke er med på samme reise som kortholder, vil inntil tre andre medreisende dekkes av reise- og avbestillingsforsikringen. Skulle det være flere enn til sammen fire personer som reiser i gruppe (inkludert kortholder), vil de tre yngste personene dekkes av forsikringen. For å være forsikret må de reisende følge samme reiserute, reisetider og oppholdssteder som kortinnehaver. På NAFs hjemmeside kan du lese detaljerte vilkår for forsikringen, og se hvilken type dekning du har krav på når du bestiller reisen med ditt NAFs kredittkort. Du har også muligheten til å kjøpe en utvidet reiseforsikring for bare kr. 249, som blant annet vil gi deg tilgang til over 600 flyplasslounger – helt ypperlig for deg som reiser mye og som setter pris på komfort. Som prikken over i-en er også en feilfyllingsforsikring tilgjengelig via kortet mot et lite pristillegg på kr. 99 per år. Forsikringen dekker berging, borttauing eller assistanse på stedet.

Priser for NAF kredittkort

For å kunne søke om et NAF kredittkort må du som nevnt allerede være NAF-medlem. Hvis dette ikke er tilfelle for deg, kan du enkelt søke medlemskap på NAFs nettsider. Det er ikke etableringsgebyr for kortet, ei heller koster det noe å bruke det i butikk, verken i Norge eller utlandet. Vær likevel oppmerksom på at det i utlandet kan forekomme påslag fra selve utsalgsstedet. I så fall vil butikken være forpliktet til å informere om dette. I tillegg vil det tilkomme et valutapåslag på 1,75 prosent, noe som er vanlig praksis hos de ulike kredittkortaktørene. Ønsker du å ta ut penger fra kredittkortet i minibank, koster det 35 kroner i tillegg til 1 prosent av uttaksbeløpet. Som kunde har du mulighet for rentefri betalingsutsettelse på inntil 45 dager. Ved lån av kreditt på kr. 15 000 med nedbetaling over 12 måneder vil den effektive renten ligge på 25,8 prosent. Du velger selv om du ønsker å betale tilbake hele beløpet i én tilbakebetaling, eller om du vil dele summen opp i flere månedlige nedbetalinger. Eneste krav er at du betaler minst 2,5 prosent av benyttet kreditt eller minimum 250 kroner.

Andre kredittkort vi sammenligner