Røde Kors mastercard

Røde Kors MasterCard er kredittkortet for deg som ikke bare vil forbruke, men også ønsker å gi noe tilbake. Dette gjøres dog av DNB, og ikke kundene. For det er nemlig slik at hver gang Røde Kors MasterCard brukes gir DNB 1 prosent av beløpet til Røde Kors sitt humanitære arbeid.

I 2013 ble dette til sammen over én million kroner. I tillegg til dette gode formålet får du alltid reise- og avbestillingsforsikring når minst halvparten av kostnadene er dekket av kredittkortet.

Du har også gebyrfrie varekjøp over hele verden. Et Røde Kors MasterCard er altså velegnet å ta med på utenlandsreisen.

Støtt humanitært arbeid med Røde Kors MasterCard

Foruten å støtte det viktige humanitære arbeidet til Røde Kors, kan du også få et veldig godt utbytte til deg selv ved å bruke Røde Kors MasterCard. Dette gjelder hvis du kjører bil hvor du får 32 øre rabatt på pumpepris per liter drivstoff hos Statoil.

Så hvis du ønsker å støtte veldedig arbeid og samtidig er ute etter å spare penger på drivstoff, da er Røde Kors MasterCard det perfekte kredittkortet for deg.

På deres nettsider kan du lese mer om prosjektene som Røde Kors gjennomfører ved hjelp av pengene de får inn gjennom kundenes kredittkortbruk.

Sammenlign MasterCard kredittkort hos oss i dag

 

Leave a Comment