Kortinformasjon

Shell kredittkort gir deg muligheten til å spare en god del penger på drivstoff i året. For nye kunder får du dobbel bonus på 80 øre literen om du anskaffer deg et kort nå. Etter de første 60 dagene kan du fortsatt få like god rabatt om du er Trumf medlem. Men er dette kredittkortet like bra som andre kort med drivstoff rabatter? Les videre så får du all informasjon om Shell MasterCard og hva du kan forvente å spare i året.

Tilleggskort:Ja
Ansatt:Ja
Uttaksgebyr:4 % (min 40 kr)
Aldersgrense :20 år
Valutapåslag:2 %
Inntektskrav:180 000 kr
Rentefritt:50 dager
Bonus:Ja

Fordeler

  • Ingen årsgebyr
  • 50 dagers rentefri betalingsutsettelse
  • 40 øre per liter rabatt
  • Dobbel rabatt med Trumf medlemskap
  • Opptil 75 000 kroner i kreditt
  • 0,5% Trumf bonus i hele verden

   

   

Ulemper

  • Drivstoff rabatt gjelder kun på Shell
  • Cashback er begrenset til 2 500 kroner i året.

Visste du at...?

Du kan få 0,5% rabatt på alle varekjøp i utlandet med Trumf kortet. Dette betyr at du kan spare noe i forhold til valutapåslagene på kredittkortet og handle billigere mens du er ute og reiser.

Egenskaper

 • Forsikring

 • Bonus

 • Drivstoff

 • Kontaktløs

 • Uten årsavgift

Drivstoff rabatt opptil 80 øre per liter

For nye kunder med Shell Mastercard får du dobbel bonus de første 60 dagene. Dette betyr at du kan spare opptil 80 øre per liter hver gang du benytter deg av Shell. Vanlig rabatt er på 40 øre per liter, men du kan fortatt beholde 80 øre om du er Trumf medlem.

Det er ingen tvil om at det er lønnsomt å benytte seg av kredittkort når du handler drivstoff. Men rabatten fra Shell er ikke den beste du kan få på markedet, selv ikke på Shell. I tillegg er bonusen ganske lav på handel av andre varer på stasjonen, hvor du ikke får mer igjen enn 0,5 % av all handel i butikken.

Det er også litt merkelig at de ikke har inkludert en rabatt for elbillading, da Cirkle K har allerede fått dette på plass for lenge siden. Ettersom den elektriske bilparken bare vokser og vokser i Norge, burde de absolutt ha hatt et samarbeid med ladestasjoner rundt om i landet for å tiltrekke seg flere kunder.

Frame-6.png
Layer_7.png

Lite fordeler med kredittkortet

I dag er det veldig vanlig at kredittkort tilbyr reiseforsikring om du betaler en viss sum av reisen med kortet. men på Shell MasterCard er det labert med forsikringsfordeler. Det eneste som er inkludert er en feilfyllingsforsikring, noe de fleste allerede har i sin bilforsikring.

Du kan også skaffe deg en betalingsforsikring på kredittkortet dersom du skulle bli sykmeldt eller arbeidsledig for å dekke gjelden på kredittkortet, men lave kredittrammen opptil 75 000 kroner skulle ikke by på problemer for de fleste.

Det er også veldig lite kjøpsfordeler på Shell MasterCard, men kun 0,5% Trumf bonus på det du handler på stasjonene. Kortet tilbyr verken kjøpsfordeler eller rabatter på nettbutikker eller øvrig handel som mange andre kredittkort med bedre vilkår gjør i dag.

Gebyrer og renter på Shell MasterCard

Dette er et rimelig kredittkort med lave renter i forhold til konkurrenter. I tillegg får du 50 dagers betalingsutsettelse på kreditten du har brukt, noe som gir deg god tid til å betale om du ikke greier hele beløpet med en gang.

Det er heller ingen årsgebyrer på Shell MasterCard, og du kan slippe fakturagebyr om du oppretter efaktura i nettbanken på regningene.

Det er også et billig kort å handel med, da Ikano bank som Shell samarbeider med ikke tar noe ekstra gebyrer når du bruker kortet i butikker. Handler du i utlandet derimot, tilkommer det et valutapåslag på 2 % for at kortutsteder skal beskytte seg mot mulige kurstap.

Dommen

Med flere kredittkort på markedet som har både bedre bonus og vilkår, er Shell MasterCard ikke det mest lønnsomme kortet å bruke på drivstoff rabatter. Har du for eksempel et Flexi Visa fra Santander kan du få 4% rabatt på drivstoff, noe som tilsvarer 1 krone i rabatt om pumpeprisen er på 24 kroner.
Ettersom de fleste kjører rundt med elbiler for tiden, har Cirke K flere fordeler for elektriske biler med rabatter opptil 15 % på hurtigladere. I tillegg kan du få igjen mer på drivstoff om du kombinerer ditt Coop medlemskap med dit Cirkle K MasterCard.
Så totalt sett er det veldig få fordeler å hente med et Shell MasterCard i forhold til konkurrentene. Til og med et Ikano kredittkort er mer fordelaktig i hverdagen med 2 % på alt du handler.

 

Kom i gang med Shell MasterCard

  1. Klikk på den knappen
  2. Fyll ut et søknadsskjema til Ikano Bank
  3. Vent på svar etter kredittsjekken på nett
SØK NÅ
Annonse
 

Alle kredittkort vi anbefaler

Loading...
TF Bank Mastercard
TF Bank Mastercard
 • Kåret til beste kredittkort 2023
 • Fordeler og forsikringsytelser på reise

Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337.

 • Kredittgrense:150 000 kr
 • Årsavgift:0 kr
 • Eff. rente:26,69 %
SØK NÅpå TF Banks nettside (annonse)

Kortinformasjon

Tilleggskort:Ja
Ansatt:Ja
Uttaksgebyr:0 kr
Aldersgrense:18 år
Valutapåslag:1,75 %
Inntektskrav:Ja
Rentefritt:43 dager
Bonus:Nei
 

Ofte stilte spørsmål om Shell MasterCard

Hva er den største fordelen med Shell MasterCard?
Kna jeg få Shell MasterCard uten kredittsjekk?
Tar det lang tid å få et Shell MasterCard?
Finnes det er Shell Virtuelt kredittkort?
Hvor høy kredittgrense får jeg på Shell kredittkort?