Shell MasterCard

Shell MasterCard er et kredittkort som passer svært godt for deg som kjører mye da du nemlig får hele 40 øre i Trumfbonus for hver liter drivstoff du fyller hos Shell.

I tillegg sparer du 1 prosent på alle andre kjøp hvor som helst i verden, også hos Shell (med unntak av drivstoff). Disse fordelene er en del av Trumf, det lønnsomme lojalitetsprogrammet til Shell MasterCard som du drar gode av som kunde.

Dette kredittkortet har verken etablerings-, kjøps- eller årsgebyr, og du kan få en inntil 50 dagers rente- og kostnadsfri betalingsutsettelse.

Bli kunde hos Shell MasterCard i dag, få ekstra Trumfbonus

For å kunne søke om Shell MasterCard er det visse kriterier du må oppfylle. Først og fremst må du være fylt 20 år og ha fast inntekt. Et annet viktig punkt er at du ikke kan ha noen betalingsanmerkninger.

Fyller du ut det elektroniske søknadsskjemaet, får du svar svært raskt! Les mer om søknadsprosessen, lojalitetsprogrammet Trumf, og se prisliste og vilkår på Shell MasterCards hjemmeside.

Shell MasterCard er en del av Ikano Bank. Hvis du blir kunde hos Shell MasterCard nå får du 1 krone literen i Trumfbonus til og med 31. januar 2015.

Sammenlign MasterCard kredittkort hos oss i dag

Leave a Comment