365 Kredittkort

365 Kredittkort markedsfører seg som Norges beste kredittkort for den disiplinerte, og dette er ikke uten grunn. VG Dine Penger kåret igjen 365Privat-kortet til det beste kredittkortet i 2014 for den som har kontroll på økonomien.

365Privat MasterCard, som kortet heter, har ingen årsavgift eller andre faste kostnader, samt inntil 45 dagers rentefrihet. Med dette kortet kan du sikre deg svært mange gode fordeler, som for eksempel 81 øre rabatt per liter drivstoff på Esso-stasjoner i Norge, og 3,65 cashback i alle skobutikker, klesbutikker og bensinstasjoner.

En forutsetning er at disse butikkene er registrerte som butikker i MasterCard sine systemer ettersom det er 365Direkte som gir deg pengene tilbake.

365Privat MasterCard fra 365Direkte

Andre fordeler med dette kortet som er verdt å liste opp, er at du får 10 prosent rabatt på en helårs reiseforsikring fra Travel Guard. 365Privat MasterCard gir også 10 prosent rabatt på Hertz Bilutleie i store deler av utlandet, samt hos Avis her hjemme i Norge.

Alt i alt tilbyr 365Privat MasterCard svært lukrative tilleggsytelser for deg med stabil og god økonomi som liker å handle, reise eller som kjører mye bil.

Kredittkortet bestiller du enkelt og greit via et elektronisk søknadsskjema via 365Direktes hjemmeside.

Leave a Comment