DNB Kredittkort

Hvis du bruker det riktig og ut fra egne økonomiske forutsetninger, kan du faktisk spare en del penger ved å ta i bruk et kredittkort ettersom du får ulike fordeler når du bruker kortet. Kredittkortene fra DNB er i form av Mastercard, og som kunde får du for eksempel opptil 20 prosent rabatt på en rekke butikker, nettbutikker, hoteller og abonnementer – herunder VG, Aftenposten og godtlevert.no. Denne rabattordningen inkluderer også allerede nedsatte varer, og rabatten trekkes fra beløpet på din neste faktura.

I tillegg til denne faste ordningen lanseres det også jevnlige såkalte supertilbud i mange kjente norske butikkjeder som du som kunde kan benytte deg av. Disse vil du få informasjon om fra banken når de legges ut. Som om ikke dette var nok, kan du også spare penger hver gang du fyller bensin og betaler med et DNB Mastercard – altså inngår alt du betaler for på en bensinstasjon, i rabattordningen. Dette er veldig praktisk for deg som reiser mye med bil i jobben, eller som kanskje er yrkessjåfør. Rabattprosenten varierer mellom de ulike typene kredittkort som DNB tilbyr. Se bankens nettside for mer detaljert informasjon.

Få SAS EuroBonus gjennom et DNB Kredittkort

Som kredittkortkunde hos DNB kan du også bli medlem av kundelojalitets- og bonusprogrammet SAS EuroBonus for 49 kroner i måneden. Dette innebærer at du opparbeider deg SAS EuroBonus-poeng på hvert kjøp med ditt DNB Mastercard i Norge, i utlandet og på nettet. Antall oppsamlede poeng vises på din månedlige faktura og overføres deretter til din medlemskonto i SAS EuroBonus. Din totale saldo i lojalitetsprogrammet kommer så fram på oversikten du mottar fra SAS. En annen populær bonus som kommer med kredittkortene fra DNB, er reise-, avbestillings- og ulykkesforsikring når du betaler inntil 50 prosent av reisen med et DNB Mastercard.

Finn et kredittkort som passer deg og dine økonomiske forutsetninger

DNB tilbyr ulike typer Mastercard, alt etter hva du som kunde er ute etter, og hvordan din personlige økonomi ser ut. Noen av kredittkortene som de har tilgjengelige, er blant annet SAGA-kredittkortene, som har en høyere kredittgrense enn et vanlig DNB Mastercard. SAGA Gull har en kredittgrense på 150 000, mens SAGA Platinum har hele 250 000 kroner som høyeste kreditt. Et vanlig DNB Mastercard Gold kan du bestille uten å ha et eksisterende kundeforhold i banken. Med et DNB Mastercard har du hele 45 dagers rentefri kreditt og en veldig fleksibel nedbetaling av fakturabeløp. Hvis du tar ut penger eller overfører til konto, løper imidlertid rentene fra første dag. Den nominelle og effektive renten varierer mellom de ulike kredittkortene. Sjekk bankens nettside for nærmere informasjon.

Andre kredittkort vi sammenligner