Kortinformasjon

Visa kredittkortet fra Norwegian har blitt et av de mest populære reisekortene i Norge. Hvem kan vel si nei takk til opptil 15% rabatt på flyreiser og opphold med dette flyselskapet? I tillegg  har de en rekke kjøpsfordeler når du handler i butikker eller på nett.  Vi skal gå gjennom hvem dette kredittkortet passer for, og i tillegg hvilke fordeler som venter på deg.

Vilkår for å få et Norwegian kredittkort

Tilleggskort:Ja
Ansatt:Ja
Uttaksgebyr:0 kr
Aldersgrense :18 år
Valutapåslag:1,75 %
Inntektskrav:100 000 kr/år
Rentefritt:45 dager
Bonus:Tjen CashPoints på kjøp

Fordeler

  • Ingen årsavgift
  • Høy kredittgrense
  • Opptjen Cashpoint mens du handler
  • Gebyrfritt kontantuttak i utlandet
  • 45 dagers rentefri tilbakebetaling
  • Google Pay og Apple Pay integrering
  • Enkel integrering med klokke eller mobil
  • Brukervennlig app med forbruksoversikt
  • Reise-og avbestillingsforsikring inkludert
  • Gratis Dagligvareforsikring

Ulemper

  • Betalingsforsikring må kjøpes i tillegg
  • Kontantuttak i Norge er ikke gebyrfritt
  • Valutapåslag på 1,75%

Egenskaper

 • Forsikring

 • Bonus

 • Shopping

 • Reise

 • Drivstoff

 • Mat

 • Kontaktløs

 • Uten årsavgift

Viktigste egenskapene med Norwegian kortet

Opptil 10% Cashback på Flybilletter

Når du bestiller Flex-billetter gjennom Norwegian får du opptil 10% cashback på kortet. Koster billetten altså 1000 kroner, får du 100 kroner tilbake i rabatt. Du får også 4% cashback på LowFare billetter.

Reise- og avbestillingsforsikring inkludert

Skulle du bli syk eller om andre dokumenterte forhold hindrer deg i å reise, kan du få pengene tilbake for reisen. Du får også dekket medisinsk hjelp i utlandet om du skulle være uheldig å havne i en ulykke eller bli syk på reisen. 

Eksklusive Lounge-tilgang 

Er du mye ute og reiser, er det en stor fordel å kunne slappe av i fine omgivelser før neste flyavgang. Få tilgang til de flotteste loungene som flyplasser har å tilby med god mat og drikke, gratis Wifi og de ferskeste avisene for å få tiden til å gå. Du får automatisk 8% cashpoints ved å booke lounge med Norwegian kortet, og du har over 500 flyplasslounger over hele verden å velge mellom

Frame-6.png
Layer_7.png

Norwegian Kredittkort - Slik fungerer det

Med dette kredittkortet får du en ekstra trygghet på reise. Når du bestiller dine reiser med kortet får du automatisk en reiseforsikring som dekker deg på reise opptil 30 dager. I tillegg kan du få tilbake pengene for reisen dersom du blir syk eller av andre utenforstående årsaker reisen blir kansellert. 

Kortet har ingen årsavgift og det kommer ingen gebyrer i tillegg når du handler med kortet. Tvert imot, du får faktisk penger igjen i form av Cashpoints hver gang du handler! Handler du for eksempel 1000 kroner i dagligvarer blir 1% av dette beløpet omgjort til cashpoints. 

Men at det er gebyrfritt å handle i utlandet er en sannhet med modifikasjoner. Riktignok er det ingen ekstra minibankgebyrer fra Bank Norwegian, men det tilkommer uansett et valutapåslag på 1,75%, noe som utgjør 17,5 kroner per tusenlapp du tar ut. 

I tillegg kommer det eventuelle gebyrer fra banken som har utstedt minibanken. Dog er dette noe rimeligere enn å bruke et vanlig debetkort i utlandet fra de fleste norske banker, Det er ikke uvanlig at banker opererer med et valutapåslag på 2%.

Krav til å få forsikringer på Norwegian kortet

Norwegian tilbyr hele 7 forskjellige forsikringer, enten inkludert gratis med på kortet, eller til en fast lav pris per måned/år. Det er ingen ekstra vilkår for å få disse forsikringene om du allerede har fått innvilget Bank Norwegian kortet. Her skal vi gjennomgå de forskjellige forsikringene, og hvilke priser som gjelder for hver forsikring. 

Reise- og avbestillingsforsikring – Denne forsikringen får du med så lenge du kjøper reisen med Norwegian kortet. Du trenger ikke å booke reisen gjennom Norwegian for at forsikringen skal være gyldig, men dette gjør det enklere om du må dokumentere reisen i ettertid ved et skadetilfelle. 

Helårs reiseforsikring – Reisen trenger ikke å være kjøpt med Bank Norwegian kredittkort for at forsikringen skal være gyldig, og dekker deg og familien opptil 90 dager på reise. 

Dagligvareforsikring – Kravet for å få dekket daligvareforsikringen er at du er enten sykemeldt, permittert eller har blitt arbeidsledig. det er ingen årspremie for forsikringen og er inkludert i kortet. 

Tannhelseforsikring – Denne forsikringen må bestilles utenom og dekker uforutsette utgifter ved tannplager og tannkjøttsykdommer. Har du barn mellom 19 og 21 år dekkes disse også automatisk under forsikringen. Forsikringen gjelder for personer mellom 20 til 70 år, og dekker opptil 40 000 kroner per år. 

Betalingsforsikring – Denne forsikringen skal hjelpe deg med å dekke dine månedlige kostnader på kredittkortet om du skulle bli mer enn 50% sykemeldt fra jobb. Forsikringen gir også utbetaling ved dødsfall eller ulykke, og er tilsvarende din kredittgrense på kortet.

Egenandel for leiebil – Hensikten med forsikringen er å dekke egenandeler opptil 20 000 kroner om du skulle være uheldig å havne i en ulykke med en leiebil. 

ID-tyveri – Denne forsikringen hjelper deg med juridisk bistand, samt tap av inntekter og kostnader for å gjenopprette din identitet etter at noen har stjålet din identitet.

Integrer kredittkortet med enten Apple Pay eller Google Pay

Moderne løsninger sørger for at du slipper du å drasse med deg alle dine kredittkort når du er ute og handler, du kan integrere kortet i enten mobiltelefonen eller smartklokken din! I dag går vi rundt med mange forskjellige kort – ett til å betale bensin, ett til dagligvarer, og enda flere til rabatter på bestemte butikker. Derfor blir det enklere når du kan integrere alle kortene dine på en og samme app, og slipper å bla gjennom en tykk kortholder for å finne frem til riktig kort. 

Slik kommer du i gang med å bruke Apple Pay eller Google Pay: 

 1. Legg til kredittkortet i din wallet på enten Google Pay eller Apple Pay
 2. Godkjenn vilkår for bruk ved å klikke på “Godkjenn”
 3. Gå inn på din Norwegian app og legg til enten Google Pay eller Apple Pay Wallet

Etter at du har fullført disse stegene, er du klar til å nyte en kortløs hverdag! Når du betaler kan du velge hva slags godkjenningsmetode du ønsker av enten ansiktsgjenkjenning, fingeravtrykk eller et passord.

Hvem passer Bank Norwegian kredittkort for?

Kortet passer for dem som vil ha igjen mer for pengene sine når de handler. I tillegg til dine faste rabatter, kan du få 1% i tillegg på alle dine varekjøp. Selvfølgelig, ettersom Norwegian står bak, er det også veldig tilrettelagt for reisende med mange gunstige forsikringer inkludert med kortet. For dem som ønsker en kortløs hverdag og vil heller betale med mobilen, er det en kjempefordel at Norwegian kortet kan integreres med både Google- og Apple Pay.

 

Søk om Bank Norwegian kredittkort

  1. Gå til nettsiden banknorwegian.no/kredittkort
  2. Klikk på søk om Bank Norwegian kortet
  3. Skriv inn fødselsnummer, navn, epost og telefonnummer

  Etter dette må du vente på svar fra Bank Norwegian om du får kortet og hvilken kredittgrense du får basert på inntektsinformasjonen de får opp på ditt fødselsnummer.

SØK NÅ
Annonse
 

Andre kredittkort vi anbefaler

Loading...
TF Bank Mastercard
TF Bank Mastercard
 • Kåret til beste kredittkort 2023
 • Fordeler og forsikringsytelser på reise

Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337.

 • Kredittgrense:150 000 kr
 • Årsavgift:0 kr
 • Eff. rente:26,69 %
SØK NÅpå TF Banks nettside (annonse)

Kortinformasjon

Tilleggskort:Ja
Ansatt:Ja
Uttaksgebyr:0 kr
Aldersgrense:18 år
Valutapåslag:1,75 %
Inntektskrav:Ja
Rentefritt:43 dager
Bonus:Nei
 

Ofte stilte spørsmål om Bank Norwegian kredittkort

Er det noe Bank Norwegian kredittkort fordeler?
Hva er Bank Norwegian kredittkort rente?
Koster det noe å ta ut penger med Bank Norwegian kortet?
Hvor mye kan jeg få i kreditt på kortet?
Hvordan får jeg igjen penger på Norwegian kredittkort?