Et bensinkort er et kredittkort du blant annet betaler drivstoff med hvor du får gunstige rabatter hver gang du fyller.

Dette kredittkortet er som oftest tilknyttet en bestemt bensinstasjon, som for eksempel Statoil, Esso eller Shell, men du finner også kredittkort fra banker som gir rabatter på drivstoff på alle bensinstasjoner.

Noen gir direkte rabatter på drivstoff, som for eksempel 50 øre rabatt per liter, andre gir bonuspoeng når man fyller drivstoff.

Disse bonuspoengene tilskrives så kontoen din en gang i måneden. Å finne det beste bensinkortet til deg avhenger av hvilket forbruk du har.

Sammenlign bensinkort hos oss i dag

Bensinkort Typ av kort Stasjoner Rabatt Rabatt per liter Eff. rente* Søk nå

Santander Flexi Visa Bensinkort
Visa Alle 4% 4% 25,33% flexivisa.no

Shell Mastercard Bensinkort
Mastercard Shell, Shell Express 40 øre 40 øre 26,05% shellmastercard.no

365Privat MasterCard Bensinkort
Mastercard Alle 3.65% + 30 øre 81 øre 25,21% 365direkte.no

Andre fordeler med bensinkort

Det er ikke bare billigere bensin du får med bensinkort. Mange av kortene har også gebyrfrie uttak og varekjøp, reise- og avbestillingsforsikring, samt rabattordninger hos andre forhandlere som restauranter, hotell, nettbutikker og bilutleie.

Det gjelder å se på helhetsbildet hvis du ønsker å finne det mest gunstige bensinkortet for din økonomi og det du skal bruke det til.

Noen av de mest kjente bensinkortene er 356Direkte MasterCard, Shell MasterCard, Flexi Visa, Statoil MasterCard og Esso MasterCard, men det kan godt hende at bensinkortet fra Ikano Visa eller DNM MasterCard er det beste alternativet for deg.