Kortinformasjon

Wallester Business endrer måten vi tenker på bedriftskontoer ved å kunne tilby en integrert løsning for betaling, fakturering og mottak av penger. Tenker du å utstede kredittkort til ansatte slik at de kan kontrollere sitt eget forbruk med enten bedriftsansvar eller personlig ansvar?

Med få ansatte er det ikke noe problem å følge med på slike utgifter og kontrollere forbruket, men for store bedrifter bør de ha en mer uoversiktlig løsning på forbruket og faktura. Wallester er en genial løsning for å få kontroll på økonomien, betale lønn til ansatte i utlandet, eller overføre kostpenger og dekke andre utgifter mens de er på jobbreiser. Les videre så får du vite alle fordelene med med Wallester kort og konto.

Tilleggskort:Ja
Ansatt:Nei
Uttaksgebyr:2 %
Aldersgrense :Nei
Valutapåslag:2 %
Inntektskrav:Nei
Rentefritt:Debetkort
Bonus:Nei

Fordeler

  • Overføre penger direkte til hver ansatt og sett opp et budsjett
  • Sende lønn til utenlandske arbeidere/frilansere
  • Ubegrenset med fysiske kort og 300 virtuelle kort
  • Tilknytt virtuelle kort til Google-, Apple-, eller Samsung Pay
  • Gratis direkte overføringer på Premium og oppover
  • Flervaluta konto tilgjengelig fra Platinum og oppover
  • Egen IBAN konto for å motta penger
  • Enkel administrering for å legge til eller fjerne brukere
  • Hold orden på kvitteringer for regnskap
  • Sett egne grenser på forbruket og transaksjoner

Ulemper

  • Alle transaksjoner foregår i euro
  • Gebyrer på direkteoverføringer med gratisabonnement

Egenskaper

 • Reise

 • Kontaktløs

 • Uten årsavgift

Opptil 4 ganger bedre vekslingskurs

Wallester er perfekt å bruke for bedrifter med ansatte på forretningsreiser. Det å bruke enten debetkort eller kredittkort i utlandet kan være veldig kostbart med høye vekslingskurser og gebyrer. Wallester er derimot 4 ganger rimeligere på vekslingskursen enn tradisjonelle banker, og de tar heller ingen ekstra gebyrer ved uttak eller handel i utlandet.

Enkel integrering med E-wallets

Det er sjeldent du finner banker som støtter Apple Pay i Norge. Derfor er det en stor fordel for ansatte å ikke ha med seg et fysisk kort, og kan integrere det på mobiltelefonen istedenfor. Wallester kort støtter både Apple Pay og Google Pay, slik at du slipper hodebryet med at ansatte mister kortet når de er ute og reiser.

Gratis kort og konto

Du kan legge til så mange brukere du vil og legge til kort til hver enkelt bruker. Overfør penger fra hovedkontoen enkelt på sekunder og få stålkontroll over økonomiske utlegg til ansatte mens de er på reise eller gjør innkjøp for bedriften.

Ikke behov for kredittsjekk

Med Wallester slipper du å velge mellom personlig ansvar eller bedriftsansvar på kortene. Ettersom du fyller opp kortene selv er det ingen kredittsjekk eller kredittgrenser å forholde seg til – det er du som setter grensene på forbruket!

Frame-6.png
Layer_7.png

Slik bruker du Wallester

 • Påfylling – Når du begynner å bruke Wallester får du en egen konto som du skal overføre penger til. Dette gjør du ved å overføre penger fra din norske firmakonto for å fylle opp din Wallester konto.
 • Legg til brukere – Etter at du har overført penger kan du delegere de disponible midlene slik du vil. Du oppretter brukerkontoer for hver ansatt og dedikerer hver enkelt med sitt eget debetkort. Om ansatte har behov for mer penger kan du enkelt overføre til kortet, og eventuelt fjerne resterende midler og gi pengene til andre ansatte.
 • Rapportering – Du kan be ansatte om å ta bilder av kvitteringer, slik at de lagres i din Wallester konto. Deretter vil denne informasjonen bli lagret digitalt, slik at du kan legge deg inn i regneark eller regnskapssystemer for enkel kontroll over utgiftene som skal innrapporteres til myndigheter.

Det som ikke er inkludert gratis

Du kan opprette kontoer og komme i gang med Wallester uten kostnad. Til og med kort og opprettelser av konto er helt gratis. Men har dere ofte direkte overføringer til og fra Wallester kontoen, kan du vurdere Premium eller høyere istedenfor gratiskontoen. På direkte overføringer så tilkommer det gebyrer på gratiskontoen, noe du kan unngå ved å oppgradere medlemskapet.

Hvem passer Wallester for?

Opprett egne kredittkort

For bedrifter som ønsker å bli kortutsteder selv, er Wallester en samarbeidspartner som kan levere løsningene du trenger. med enkle API- tilknytninger på plattformen, kan du utvikle ditt eget kredittkort og opprette fordeler for eksempel om noen handler i din butikk eller kjøper dine tjenester.

Wallester er altså ikke bare en prepaid debekort-løsning som for eksempel Lunar eller Revolut, de kan være en samarbeidspartner til å starte ditt eget fordelsprogram! Forestill deg at du kan opprette noe lignende som Komplett Bank hvor du kan få rabatter når du handler hos Komplett eller Blush, eller Coop som gir ekstra rabatter når du handler med dere kredittkort? Dette er faktisk mulig med Wallester som samarbeidspartner!

Dommen

Wallester firmakort tilbyr en enkel metode for å holde kontroll over firmaets utlegg, og du kan administrere alt enkelt selv. her slipper du å velge mellom bedriftsansvar eller personlige ansvar – du velger bare stålkontroll over økonomien!

Det er enkelt å komme i gang og du oppretter kort gratis på dagen til ansatte, uten at du trenger å abonnere på en tjeneste med en gang. Men som sagt, for dem som har ofte inn og utgående transaksjoner er det lurt å abonnere på Premium.

For tiden finnes det ingen kjøpsfordeler eller bonusordninger på kortene, men vi ser at de planlegger mye spennende for fremtiden for Platinum og Enterprise brukere.

 

 

Slik kommer du i gang med Wallester

  Det er gratis å få kort fra Wallester og ingen årsgebyrer å betale for kortene. D kan bestille dem ganske enkelt slik:

  1. Klikk på “søk nå” knappen nedenfor
  2. Klikk på “Create Free Account” verst på nettsiden
  3. Registrer ny konto med Firmanavn og telefonnummer

  Deretter oppretter du din egen profil med firmaadresse og bestiller kortene når du logger deg inn for første gang.

   

SØK NÅ
Annonse
 
 

Spørsmål og Svar om Wallester firmakort

Kan du betale med norske kroner med Wallester?
Er det mulig å fjerne og legge til kort selv?
Koster det noe å bruke Wallester?
Tilbyr Wallester kredittkort?
Hvilke valuta støtter Wallester?