Kredittkort student

Det er ikke alle kredittkort på markedet som passer for studenter. Som student har man gjerne en begrenset og lavere inntekt enn hvis man hadde vært i full jobb, derfor er det lurt å skaffe seg et gebyrfritt kredittkort som for eksempel Gebyrfri Visa fra Santander.

Men dette avhenger også av hva du skal bruke kortet til. Det finnes nemlig enkelte kredittkort som gir rabatter i forskjellige nettbutikker, som for eksempel kredittkortet re:member, reise- og avbestillingsforsikring, samt andre tilleggsgoder.

Kanskje er en av disse tingene viktigst for deg? Det er jo en del penger å spare på for eksempel reiseforsikring inkludert i kredittkortet.

Valg av kredittkort som student

Et 100 prosent gebyrfritt kredittkort er altså å foretrekke hvis man har en begrenset lommebok, men man må passe på at man ikke ender opp med å betale en veldig høy rente ettersom kortet ikke koster i bruk.

Man må veie fordeler og ulemper opp mot hverandre, og det gjør man best hvis man sammenligner flere ulike kredittkort for studenter.

Det er også viktig at du tar utgangspunkt i din privatøkonomi, det vil si at du velger kredittgrense ut fra hva du er i stand til å betale tilbake hver måned.

Hvis du ikke betaler ved forfall, løper som kjent rentene og det kan bli en dyr affære.

Sammenlign kredittkort hos oss i dag

 

Leave a Comment