Revolut

Revolut er en digital banktjeneste som lar deg sende og motta penger i forskjellig valuta uten valutapåslag og høye gebyrer.

kreditkort
Loading...
Revolut Standard
Revolut Standard
 • Best pris på valutaveksling. Gratis kontantuttak utenfor Norge.
 • Støtter kontaktløs betaling (Apple Pay og Google Pay).

 • Kredittgrense:Debetkort
 • Årsavgift:0 kr
 • Eff. rente:Debetkort
SØK NÅpå Revoluts nettside (annonse)

Kortinformasjon

Tilleggskort:Ja
Ansatt:Nei
Uttaksgebyr:0 kr
Aldersgrense:18 år
Valutapåslag:0 %
Inntektskrav:Nei
Rentefritt:Debetkort
Bonus:Nei
Revolut Business
Revolut Business
 • Valutaer veksles automatisk til gjeldende valutakurs
 • Gi alle ansatte forhåndsbetalte kort

 • Kredittgrense:Debetkort
 • Årsavgift:0 kr
 • Eff. rente:Debetkort
SØK NÅpå Revoluts nettside (annonse)

Kortinformasjon

Tilleggskort:Ja
Ansatt:Nei
Uttaksgebyr:0 kr
Aldersgrense:18 år
Valutapåslag:0 %
Inntektskrav:Nei
Rentefritt:Debetkort
Bonus:Nei

Hva er Revolut? Dette er en digital banktjeneste som først og fremst lar deg sende og motta penger i forskjellig valuta med en internasjonal bankkonto, uten valutapåslag og høye gebyrer som er vanlige i de norske bankene. Du kan også kjøpe aksjer, kryptovaluta og andre verdipapirer direkte gjennom en brukervennlig Revolut app på telefonen. Vi skal se nærmere på alle fordelene med å benytte seg av Revolut til sparing og å sende penger internasjonalt.

Fordelene med Revolut app

 • Send penger internasjonalt i 29 forskjellige valuta
 • Ingen ekstra valutapåslag når du sender i lokal valuta
 • Sett opp dine egne budsjett og spareplaner
 • Invester dine penger direkte på telefonen
 • Få et eget forhåndsbetalt kort tilknyttet din Revolut konto

Sammenlign kort og fordeler

Som dere sikkert skjønner er Revolut ikke bare en E-lommebok slik som PayPal eller en pengeoverføring tjeneste som Wise. Her får du tilgang til å så mye mer enn bare raske transaksjoner og lave gebyrer.

Sende penger

Revolut-metal
Revolut Metal

For dem som har venner og familie i utlandet de sender ofte penger til, eller driver din egen virksomhet på nett, er det ingen tvil om at det er fordeler med en Revolut konto. Du kan både sende og motta penger i utenlandske valuta med lave gebyrer, og du får aldri ekstra valutapåslag på pengene.

Typisk i norske banker er 1,75 % til 2 % valutapåslag i forhold til midtkursen i markedet på alle translasjoner hvor du veksler inn kroner til ande valuta – i tillegg til eventuelle gebyrer per transaksjon.

Investering

Uansett hvilket kort du velger fra Revolut, får du tilgang til en brukervennlig handelsplattform hvor du kan investere i kryptovaluta, råvarer, aksjer, og andre typer valuta. Du kan også enkelt kjøpe og selge for å endre din portfolio når som helst, og du kan også sette dine egne grenser for når handelen skal startes og avsluttes ut i fra kursen på markedet.

Sparing

Med Revolut kan du opprette dine egne sparekontoer og sette opp budsjetter for hvor mye penger du skal bruker hver måned. Du får også et eget debetkort som gir deg muligheten til å følge med på alle dine transaksjoner her hjemme i Norge. Handler du i Norsk valuta, tilkommer det heller ingen valutapåslag eller gebyrer slik du er vant med.

Cashback

Med Revolut kan du spare opptil 5 % på hotellbookinger gjort gjennom appen. Du har mange designasjoner å velge mellom, og alt foregår gjennom appen, slik at rabatten legges til automatisk etter at du har bestilt turen.

Reiseforsikring og Reisefordeler

Du kan får inkludert reiseforsikring på de de dyreste abonnementene Premium og Metal. Denne forsikringen dekker medisinske utgifter, bagasje og dekninger for vintersport om du skulle havne i et uhell i skibakken. Du får også tilgang til eksklusive flyplass lounger til rabatterte priser slik at du kan gjøre mellomlandingene ekstra komfortabel.

Brukervennlige funksjoner

Revolut-plus
Revolut Plus
 • Handle med enten Google- eller Apple Pay
 • Gratis sparekonto for barn
 • Handle smartere på nett med Shopper Chrome tillegget

Med Revolut trenger du ikke å vente til du får det fysiske kortet for å begynne og handle i butikkene her hjemme. Med en gang du oppretter en konto får du tilgang til et virtuelt kort som du kan tilknytte til betalingsapper som Google- eller Apple Pay og begynne og bruke kontoen med en gang.

Har du barn i husstanden kan du opprette egne Revolut kontoer til dem med egne kort, og deretter overføre penger gratis med appen frem og tilbake. Da blir det mye enklere å få oversikt over barnas forbruk når de får ukelønna, eller at du må sende penger mens de er på ferie alene utenfor Norge.

Revolut har også utviklet sitt eget Chrome-tillegg som gjør det enklere og tryggere for deg å handle på nett. Når du søker etter varer du har lyst til å kjøpe vil appen automatisk fine frem de beste tilbudene til deg!. I tillegg får du et eget unikt kortnummer hver gang du handler, slik at det blir vanskeligere for hackere å få dine kortdetaljer.

Slik åpner du en Revolut konto

 1. Last ned appen Fra Google Play eller Apple App Store
 2. Verifiser deg med mobilnummer
 3. Velg ønsket konto

I tillegg til dette kan du bli bedt om å verifisere alder og bosted. Det blir ikke tatt en kredittsjekk av deg for å bruke denne appen. Du kan derimot bli bedt om å laste opp dokumenter som pass og dokumenter som bekrefter ditt bosted. Dette er påkrevet etter hvert som du bruker appen, ettersom Revolut må følge anti-hvitvaskingslover.

Du velger konto ut i fra hvilke tjenester du har mest behov for. Om du er mest opptatt av sparing og å sende penger rimelige på nett, trenger du ikke å benytte deg av de betalte abonnementene. Om du derimot vil ha reiseforsikring inkludert og høyere grenser for uttak av penger uten gebyrer, bør du vurdere enten Premium eller Metall.

Kredittkort vi anbefaler

Loading...
TF Bank Mastercard
TF Bank Mastercard
 • Kåret til beste kredittkort 2023
 • Fordeler og forsikringsytelser på reise

Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337.

 • Kredittgrense:150 000 kr
 • Årsavgift:0 kr
 • Eff. rente:26,69 %
SØK NÅpå TF Banks nettside (annonse)

Kortinformasjon

Tilleggskort:Ja
Ansatt:Ja
Uttaksgebyr:0 kr
Aldersgrense:18 år
Valutapåslag:1,75 %
Inntektskrav:Ja
Rentefritt:43 dager
Bonus:Nei

Spørsmål og svart om Revolut

Hvordan gjør jeg en Revolut overføring til bankkonto?

1. Logg deg inn på din Revolut app
2. Velg betalingers
3. Fyll ut kontoinformasjon til personen du sender penger til

Du trenger fullt navn, kontonummer, IBAN og SWIFT/BIC til personen du overfører penger til. Om du skal overføre penger til deg selv kan du lagre din egen bankkonto her hjemme i Norge slik at du slipper å fylle ut informasjonen på nytt hver gang.

Finnes det noe Revolut Norge kontaktinformasjon?

Revolut har dessverre ikke et norsk kundesenter. DU har en egen chat-funksjon når du logger deg inn på din Revolut app for å kontakte kundesenteret, men vi kan ikke garantere at de har norskspråklige tilgjengelig.

Er Revolut bank trygg å bruke?

Pengene du overfører og oppbaverer på din Revolut app er sikret av regulerte banker over hele verden (FCA regulering). Dette betyr at du har den samme sikkerheten for dine penger som i en norsk nettbank.

Kan jeg få et Revolut kort på dagen?

Du kan begynne å bruke ditt Revolut kort med en gang du har verifisert deg selv på appen. Da får du et virtuelt kort du kan begynne å handle med med en gang når du har overført penger.

Kan jeg ha flere Revolut kort tilknyttet samme konto?

Ja, du kan ha flere tilleggskort som du kan tilknytte til barn, ektefeller eller andre som deler dine finanser. Vær oppmerksom på at det kan tilkomme et gebyr for å få tilsendt flere kort, som varierer ut i fra hvilket abonnement du har hos Revolut.

Kan jeg veksle norske kroner til en annen valuta?

Inne på appen kan du veksle mellom et stort antall forskjellige valuta, og til og med opprette egne kontoer for å motta for eksempel euro eller dollar uten at du må veksle inn i norske kroner.