Kredittkort bedrift

Et kredittkort for bedrifter skiller seg fra et kredittkort for privatpersoner på en del områder. Hvis man for eksempel driver et firma hvor de ansatte reiser mye, vil et business-kredittkort være løsningen.

Da vil dette kredittkortet dekke utlegg og reiseutgifter for den ansatte når denne er på reise, i tillegg til å gi visse andre fordeler ved reisen som for eksempel forsikring, belønningsprogrammer og utgiftsrapporter.

Et kredittkort for bedrift har som oftest også en høyere kredittgrense enn et kredittkort for en privatperson ettersom en hel reise fra billettkjøp til opphold dekkes på kreditt.

Kredittkort for bedrifter – hvilket skal jeg velge?

Hvilke kredittkort finnes for bedrifter? En klassiker er American Express Business Card, men også Eurocard og Handelsbanken tilbyr kredittkort for bedrifter, i tillegg til en mengde andre kredittkortselskaper.

Prinsippet for å finne det beste kredittkortet for din bedrift, er det samme som hvis du skal finne et til deg selv som privatperson.

Hva er det kredittkortet primært skal brukes til? Hvilke tilleggsytelser er viktigst og mer lønnsomt for din bedrift? Skal kortet brukes av bare én eller flere personer? Dette er viktige spørsmål å stille seg før man bestemmer seg for et business-kredittkort.

Sammenlign kredittkort hos oss i dag

 

Leave a Comment