Matkort – Beste kredittkort for dagligvarer og spisesteder i Norge

Finn de beste kredittkort for dagligvarer og spisesteder i Norge og søk direkte på kortene på våre nettsider.

kreditkort

Her har vi samlet en oversikt over alle kredittkort som har enten rabatter på spisesteder eller gir penger tilbake når du handler dagligvarer i Norge. Enten du er mest interessert i å spare penger på å spise ute eller dine daglige innkjøpe finner du et bredt utvalg av kredittkort som kan hjelpe deg med å spare penger.

Beste kredittkort for restauranter og dagligvarer

Loading...

Ikano Visa gir deg opptil 2 % rabatt på all dagligvarehandel, avhengig av kjede du ønsker å handle hos. I tillegg får du også 2 % rabatt på alt du handler hos Shellstasjoner, inkludert drivstoff. Det er ingen årsgebyrer på kortet, og du kan få maksimalt 3000 kroner i rabatt per kalenderår. Les mer om hvordan du kan søke om Ikano Visa her.

Når du handler hos Coop kan du få ytterligere 1 % rabatt om du handler med ditt Coop MasterCard. Dette betur at du til sammen får 2 % når du bruker ditt vanlige medlemskort i tillegg. Du får tilbake penger på alle handler opptil 2500 kroner. Les mer om alle fordeler med Coop MasterCard.

365Direkte er kanskje ikke et typisk dagligvarekort. Men handler du ofte mat på bensinstasjoner er det kjekt å få 3,65 % rabatt på alt du handler her. I tillegg kan du spare 2 % på alle andre bensinstasjoner i Norge. Les om alle andre fordeler med 365Direkte.

Har re:member og santander kredittkort rabatt på dagligvarer? Vel, for dem som ønsker å bestille varene hjem på døren så kan du spare mye penger på disse kortene. Faktisk har begge selskapene avtaler med Adams Matkasse som gir opptil 25 % rabatt på hjemlevering.

Bank Norwegian er også et alternativ om du ikke handler på en enkelt forretning hele tiden. Kredittkortet gir deg 1 % cashback på alt du handler med kortet. Fordelen er at det er ingen begrensning på hvor mye cashback du kan få i løpet av året. Du kan ti og med kombinere handelen med ditt Coop eller Trumf-kort for å få ekstra bonus. Men ulempen er at disse pengene kan kun brukes på reiser med Norwegian.

Beste kredittkort med restaurant rabatt

TF Bank Mastercard

TF Bank MasterCard – Opptil 30 % rabatt på spisesteder over hele Norge. Du kan velge melom mange kjente spisesteder, enten du er interessert i pizza, sushi, eller kulinariske opplevelser på topprestauranter i hovedstaden. Her får du et bredt utvalg og samtidig er det ingen årsgebyrer for kortet.

Santander Gebyrfri Visa – Opptil 25 % rabatt gjennom Deal Pass, som er et stort fordelsprogram fra Santander. her kan du finne populære restauranter over hele Norge samt store rabatter på hotell og overnattinger over hele landet.

american-express-platinum

Amex Platinum – Gratis middag for 2 tre ganger i året. Kortet koster 6600 kroner i årsgebyr, så noe fordeler bør jo være inkludert? Spisestedet blir valgt av Amex, og du og en venn kan nyte et herlig måltid sammen tre ganger i året når du har Amex Platinum kortet.

Som du kan se er det store penger å spare på å spise ute med disse kredittkortene. Selv om American Express Platinum er et veldig kostbart kort å eie, er det nesten verdt det bare med fordelen om at du kan nyte romantiske middager for 2 hele tre ganger i året. I tillegg til dette får du fri tilgang til flyplass lounger over hele verden.

Men det mest allsidige kortet i denne kategorien er nok Santander Gebyrfri Visa. Med muligheten til å handle med rabatt på mer enn 200 nettbutikker og en rekke spisesteder over hele landet, finner du helst sikkert masse du kan spare penger på.

TF Bank har også veldig gode rabatter på spisesteder, men utvalget er kanskje noe lavere enn andre kortutstedere foreløpig. Men kredittkortet er veldig populært, så tilbudet vil nok vokse etter hvert.

Oppsummering

  • Om du ønsker et kredittkort for dagligvarer er Ikano Visa Coop MasterCard veldig gode alternativer.
  • Handler du mye hos bensinstasjoner er 365Direkte det mest populære kredittkortet.
  • Ønsker du matkasser levert på døren kan du enten velge re:member eller Santander kredittkort ettersom de har avtale med flere leverandører som Adams Matkasse.
  • TF Bank MasterCard og Santander Gebyrfri Visa er de beste kortene for å få rabatter på kjente og populære spisesteder i Norge.

Ofte stilte spørsmål om kredittkort for dagligvarer og spisesteder

Kan jeg har flere kredittkort for dagligvarer?

Du kan ha flere kredittkort som gir deg rabatter på forskjellige steder. Dette vil ikke påvirke hvor mye rabatt du får på det ene kortet.

Hvordan kan jeg se hvilke restauranter jeg kan få rabatt på?

Som regel har nettsidene til kortutsteder en oversikt over alle spisestedene du kan få rabatt på. Typisk ligger rabattene på 10 til 15 prosent på de fleste spisesteder.

Må jeg betale noe for kredittkort med rabatter?

Mange kredittkort som uten årsgebyrer. Men mange av disse kortene har som regel en begrensing på hvor mye rabatt du kan få i løpet av året. Derfor an det også være interessant å sjekke tilbudet på kort med årsgebyr i tillegg.

Hvordan registreres rabatten på dagligvarer eller spisesteder?

Denne rabatten registreres når du betale med ditt kredittkort hos enten dagligvarebutikken eller spisestedet.

Kan jeg ha flere kort tilknyttet samme rabatten?

Enkelte kortutstedere tilbyr dette. Men om de ikke gjør det kan du vurdere å legge til kortet i en app som Google Pay hos samboer eller ektefelle slik at de også kan bruke kortet kontaktløst.