Eurocard

Eurocard er en veteran å regne på kredittkortmarkedet. Dette selskapet tilbyr flere typer kredittkort, både til privatpersoner og firma.

Som privatperson kan du velge mellom Eurocard Gold og Eurocard Platinum. Begge kortene har gode reiseforsikringer inkludert, og så lenge du betaler dine faktura ved forfall, har de ingen øvre kjøpsgrenser.

Med både Gold og Platinum får du tilgang til svært mange gode rabatter, som for eksempel 25 prosent rabatt hos Norges Taxi, eller 20 prosent rabatt på juridisk assistanse.

Platinum har enda flere fordeler enn Eurocard Gold, og passer for deg som setter pris på lukrativ fleksibilitet.

Eurocard også for bedrifter

For bedrifter har Eurocard tre forskjellige kort: Corporate Gold, Corporate Platinum og Corporate Purchase. Alle kortene har gode fordeler, som for eksempel opptil 20 prosent rabatt hos AVIS bilutleie.

De to førstnevnte gir deg reiseforsikring og tilgang til lounger på flyplasser, og hvis du har Platinum-kort, får du også tilgang til VIP-lounger. Mens Purchase har en øvre kredittgrense, har Gold og Platinum ikke det.

Du kan enkelt sammenligne kortene på Eurocard sine hjemmesider, så kommer du lettere frem til det riktige kortet enten til deg som privatperson eller til din bedrift.

Andre kredittkort vi sammenligner

Leave a Comment