Kortinformasjon

Eurocard Norge har omfattende forsikringer på kredittkortene sine som de fleste vil sette pris på når de enten handler på nett eller er ute og reiser. I tillegg har ikke en fast øvre kjøpsgrense slik som de fleste andre kredittkortselskaper. Her bygger du heller opp tillitt og kan øke kredittgrensen etter hvert som du benytter deg av Eurocard til dine daglige innkjøp.

Eurocard Gold– Tilbyr en omfattende reiseforsikring, hjelp til kjøpsreklamasjon og ingen fast øvre grense på kortet.

Eurocard Platinum – Tilbyr alt som EuroCard Gold og i tillegg til 90 dagers kjøpsbeskyttelse, forlenget kjøpsgaranti og Concierge Service på reise.

Tilleggskort:Ja
Ansatt:Ja
Uttaksgebyr:4 %
Aldersgrense :18 år
Valutapåslag:2 %
Inntektskrav:250 000 kr
Rentefritt:40 dager
Bonus:Nei

Fordeler

  • Ingen øvre fastsatt kredittgrense
  • Reiseforsikring
  • Flyplasslounger
  • Concierge Service
  • Kjøpsgaranti
  • Uhellsforsikring
  • Utvidet garantitid

   

Ulemper

  • Høye kortgebyrer
  • Dyrt å bruke i utlandet
  • Ingen faste bonusprogrammer

Visste du at..?

Eurocard ble utviklet av en svensk bankmann på 1960-tallet som et motsvar til American Express. Dette kortet ble veldig populært for bedrifter, og har i senere tid lansert kredittkort til privatpersoner med suveren trygghet for netthandel og på reise.

Egenskaper

 • Forsikring

 • Reise

 • Kontaktløs

Få tilgang til Lounger mens du er på reise

Det å kunne slappe av og kose seg på lange flyreiser er en viktig del av opplevelsen for mange. Med enten Eurocard Gold eller Platinum kan du få tilgang til eksklusive flyplasslounger hvor du kan nyte et godt måltid, lese dagens aviser, og ta deg en god drink før neste avreise.

Du kan finne over 11 forskjellige lounger med Eurocard, og du kan også få tilgang til all-inclusive VIP lounger med Platinum-kortet. Ved hjelp av appen Lounge Key fra Eurocard kan du enkelt verifisere hvem du er, og deretter betale en liten avgift, rundt en tredjedel av hva loungene egentlig koster, og deretter nyte loungen så lenge du vil.

Concierge Service er også inkludert på Eurocard Platinum. Da får du en egen hjelper som kan booke bordbestillinger på restauranter, finne aktiviteter og bestillebilletter, og finne hoteller for deg mens du er på reise.

I tillegg kan du få…

Full reiseforsikring på turen som dekker deg og din familie om du betaler minst 50 % av reisen med ditt Eurocard som inkluderer:

 • Dekning opptil 50 000 kroner for forsinket fremmøte om du skulle uforskyldt bli forsinket til flyavgangen
 • Avbestillingsbeskyttelse om du eller dine familiemedlemmer blir for syk til å kunne fullføre turen, eller av andre gyldige årsaker ikke kommer deg i vei.
 • Hjelp til innkjøp av nødvendige saker om bagasjen skulle bli forsinket, eller om flyet har blitt innstilt og dere må betale for midlertidig opphold på en mellom landing.

Frame-6.png
Layer_7.png

Flere forsikringer for handel om du bruker Eurocard Platinum

Forestill deg at du nylig har kjøpt en mobiltelefon som du ved et uhell ødelegger og kan ikke få noe igjen på garantien. Dette skjer ofte, og folk taper tusenvis av kroner på elektronikk eller andre varer de ødelegger etter at de har kjøpt dem.

Men handler du med et Eurocard Platinum er ikke dette et problem. Da får du en egen uhellsforsikring som dekker varen opptil 90 dager etter at du har kjøpt den.

Utvidet garantitid på elektronikk

I tillegg kan du få en utvidet garanti på alt du handler elektriske husholdningsartikler med ditt Eurocard Platinum. Garantitiden forlenges automatisk med 1 år, men maksimalt 3 år.

90 dagers prisgaranti

Finner du en vare du har handlet i butikk billigere et annet sted, kan du få dekket mellomlegget på ditt Eurocard Platinum. Denne forsikringen gjelder i 90 dager etter at du har kjøpt varen med kredittkortet, og det eneste du trenger å gjøre er å bevise at du kunne kjøpt varen rimeligere et annet sted.

Du kan legge til flere forsikringer på ditt Eurocard

I tillegg til gode kjøpsforsikringer og reiseforsikring inkludert på kortet, kan du i tillegg betale for andre forsikringer som mange setter pris på, spesielt om du ikke er i stand til å betale alt på en gang av det du handler med kortet.

Ekstra forfallsdager – Du kan kjøpe ekstra forfallsdager per måned opptil 10 dager.

ID – forsikring – Skulle du bli frastjålet din identitet kan Eurocard hjelpe deg med å dekke kostander i forbindelse med dette. Dette gjelder spesielt om noen har tatt opp lån eller misbrukt dine opplysninger for å tegne kredittkort.

Helseforsikring – Skipp helsekøen i Norge og få hjelp av en spesialist om du skulle bli syk. Dette kan hjelpe deg med å bli raskere frisk og tilbake i jobb fortere ved sykdom eller ulykker.

Betalingsforsikring – Denne forsikringen dekker utestående saldo på ditt Eurocard om du enten blir sykmeldt i fra jobb eller arbeidsledig, og er ikke i stand til å betale gjelden selv på grunn av dårligere økonomi.

Ulykkesforsikring – Gir erstatninger ut i fra invaliditetsgrad dersom du skulle bli ufør av en ulykke, enten på fritid eller på jobb.

Dommen

Platinum kortet fra Eurocard er jo en forsikringsavtale i seg selv. Prisen per år er ganske høy, men med tanke på de forsikringene du får inkludert, pluss alle fordeler på reise, er dette et veldig godt kredittkort for dem som handler mye på nett eller farter mye rundt i Europa.

Men for dem som er mer opptatt av å spare penger på det de handler, har ikke kortet faste kjøpsbonuser eller cash back til sine medlemmer, noe som gjør det til et ganske dyrt kort å handle med. I tillegg har de skyhøye avgifter når du skal ta ut penger i minibank, både her hjemme og i utlandet. Det koster 4% (minst 40 kroner) og i tillegg 2% valutapåslag i utlandet. Tar du ut en tusenlapp koster dette altså 60 kroner i en utenlandsk minibank, noe som er svært høyt i forhold til andre gebyrfrie alternativer.

 

Slik søker du om et Eurocard Kredittkort

  1. Klikk søk ​​nå
  2. Velg mellom Gold eller Platinum Eurocard
  3. Fyll ut søknadsskjemaet
  4. Klikk neste for å ta en kredittsjekk

  Eurocard tar kontakt med deg i løpet av kort tid om du får innvilget kredittkortet, og da kan du begynne å handle i løpet av en ukes tid når du mottar det i posten.

SØK NÅ
Annonse
 

Alle kredittkort vi anbefaler

Loading...
TF Bank Mastercard
TF Bank Mastercard
 • Kåret til beste kredittkort 2023
 • Fordeler og forsikringsytelser på reise

Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337.

 • Kredittgrense:150 000 kr
 • Årsavgift:0 kr
 • Eff. rente:26,69 %
SØK NÅpå TF Banks nettside (annonse)

Kortinformasjon

Tilleggskort:Ja
Ansatt:Ja
Uttaksgebyr:0 kr
Aldersgrense:18 år
Valutapåslag:1,75 %
Inntektskrav:Ja
Rentefritt:43 dager
Bonus:Nei
 

Ofte stilte spørsmål om EuroCard Norge

Hvor høy kredittgrense kan jeg få på Eurocard Gold eller Platinum?
Må det tas en kredittsjekk for å få innvilget et Eurocard?
Får jeg faste rabatter på innkjøp med Eurocard?
Hvordan kan jeg få prisgaranti med Eurocard?
Hvordan får jeg dekket reiseforsikring med Eurocard?