Kortinformasjon

Med rabatt på både dagligvarer og drivstoff er Ikano Visa et kredittkort mange nordmenn har falt for. Du kan til og med tilknytte bonusen med andre typer rabattkort du har i dag på dagligvarer, noe vi skal skrive mer om i denne anmeldelsen. Så vil du vite mer om hvordan du kan spare mye penger ved å bruke Ikano Visa, les videre!

Krav til å få et Ikano Visa kredittkort

Tilleggskort:Nei
Ansatt:Ja
Uttaksgebyr:1 % + 35 kr
Aldersgrense :23 år
Valutapåslag:2 %
Inntektskrav:200 000 kr
Rentefritt:50 dager
Bonus:2 % Cashback

Fordeler

  • 2 % rabatt på drivstoff
  • 2 % rabatt på dagligvarer
  • Rabatter kan kombineres med andre rabatter
  • Fleksibel betalingsutsettelse opptil 9 måneder
  • 50 dagers rentefri betalingsutsettelse
  • Ingen årsavgift
  • Gebyrfri Visa
  • Tilbyr betalingsbeskyttelse
  • Reiseforsikring inkludert

   

Ulemper

  • Høy aldersgrense
  • Høy inntektsgrense
  • Begrenset rabatt opp til 3000 kroner per år

Visste du at...?

Du kan få enda høyere rabatt på drivstoff og dagligvarer med Ikano Visa om du kombinerer dette med ditt Coop kort? Du kan spare opp til 3 % på dagligvarer og opptil 75 øre literen hos Cirkle K da bensinstasjonen gir også rabatt til Coop kunder.

Egenskaper

 • Forsikring

 • Bonus

 • Shopping

 • Reise

 • Drivstoff

 • Mat

 • Kontaktløs

 • Uten årsavgift

Visa kredittkort 2% rabatt på dagligvarer i hele verden

Når du handler med ditt Ikano Visa kredittkort får du muligheten til å handle dagligvarer billigere, og i tillegg kan denne rabatten kombineres med andre rabatter. har du for eksempel et Coop eller ICA kort som registreres før du betaler, kan du også få Ikano Visa-rabatten i tillegg. Dette betyr at du sparer 3 % på dagligvarer!

Denne dagligvarerabatten gjelder også i utlandet, men rabatten blir nok spist opp av valutapåslag fra banken. Derimot om du handler mye i utlandet er det en stor fordel å bruke dette kortet, i og med at du får i hvert fall dekket valutapåslaget når du bruker betalingsterminaler. For svenskehandel er dette kortet perfekt!

I tillegg får du 2% rabatt på Shell, og denne rabatten gjelder for alt du handler på stasjonene. Så enten det gjelder drivstoff, pølser, boller og kaffe, får du god rabatt hver eneste gang du benytter deg av Ikano Visa hos Shell.

Begrensninger

Rabatten er begrenset til totalt 3000 kroner i året, og du kan maks få 500 kroner i rabatt i løpet av en måned. Sammenlignet med for eksempel 365direkte som gir 2000 kroner i året, er dette gode vilkår. Men rabatten totalt sett er mye høyere på kort som 365Direkte og Flexi Visa fra Santander

Frame-6.png
Layer_7.png

De viktigste fordelene med Ikano Visa

Dette er et kredittkort med veldig mange fordeler fra Ikano Bank, som hjelper deg å spare penger og er vesentlig billigere enn mange andre kredittkort på markedet. Dette er hva du kan se frem til som Ikano kunde.

Overfør penger gebyrfritt til annen konto

Ønsker du å ta ut kreditten på ditt Ikano Visa og overføre til en annen brukskonto, tilkommer det ingen gebyrer med dette kredittkortet. Dette gjør det enklere for deg om du har regninger i nettbanken og kan overføre penger istedenfor å måte betale direkte inne på Ikano bankkontoen.

Men vilkårene for å benytte seg av denne tjenesten er at du har vært kunde i minst 6 måneder hos Ikano Bank, og at du har utført minst 2 innbetalinger til kredittkortet.

Opptil 9 måneder betalingsutsettelse

Har du et større kjøp du ønsker å gjøre nå og vil helst slippe å betale små avdrag i måneden, kan du utsette betalingen på kortet fra 3, 6 eller 9 måneder når du oppretter kortet. I tillegg er 50 dager rentefrie, og du får en renteberegning på tilbakebetalingen du velger slik at du vet hvor mye du skal betale etter din valgte utsettelsesperiode.

Alltid lav rente

Ikano Visa er kjent for å være et av de rimeligste kredittkortene på markedet. Om du trenger et kort til uforutsette utgifter som du ikke har tenkt å bruke så veldig ofte, er Ikano Visa et ideelt kort for dette formålet.

Forsikringer som er inkludert i ditt Ikano Visa kredittkort

Som Ikano bank kunde får du tilgang til tre veldig gode forsikringer inkludert i kortet. Du kan sikre på deg selv økonomisk og hele familien på reise med Ikano Visa kredittkort, og dette koster deg ingen verdens ting før du benytter deg av forsikringene.

Få reise og avbestillingsforsikring

Du kan få alle medisinske utgifter dekket, eller eller hjemreise om du ikke skulle være  stand til å fullføre ferieturen. Du kan også avbestille reisen på forhånd og få pengene tilbake om du har en gyldig årsak til dette. det eneste kravet for å få denne forsikringen er at du betaler minst 50 % av reisen med kortet.

Få opptil 3000 kroner tilbake om du fyller feil drivstoff på tanken

Å fylle feil drivstoff skjer ganske ofte her i landet, og dette kan fort bli en veldig kostbar affære om du ikke oppdager dette med en gang. Denne forsikringen dekker deg for skader og tømming av tanken for opptil 3000 kroner. Kravet for at forsikringen gjelder er at du fyller minst 20 liter med ditt Ikano kredittkort.

Sletter gjelden med betalingsbeskyttelse

Om du skulle bli ufør eller arbeidsledig kan du få slettet gjelden på ditt kredittkort fra Ikano Bank. Denne forsikringen bestiller du samtidig som du bestiller kredittkortet, og etter 120 dager sammenhengende sykemelding eller arbeidsledighet vil saldoen på kortet blir slettet.

 

Slik søker du om et Ikano Bank Kredittkort

  1. Gå til nettsiden til Ikano Bank under
  2. Deretter fyller du ut et raskt søknadsskjema
  3. Signer avtalen med Bank ID
  4. Klar!

  Deretter får du svar fra banken i løpet av kort tid om du får kortet eller ikke. Som regel blir kortet levert i postkassen i løpet av en ukes tid.

SØK NÅ
Annonse
 

Andre kredittkort vi anbefaler

Loading...
TF Bank Mastercard
TF Bank Mastercard
 • Kåret til beste kredittkort 2023
 • Fordeler og forsikringsytelser på reise

Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337.

 • Kredittgrense:150 000 kr
 • Årsavgift:0 kr
 • Eff. rente:26,69 %
SØK NÅpå TF Banks nettside (annonse)

Kortinformasjon

Tilleggskort:Ja
Ansatt:Ja
Uttaksgebyr:0 kr
Aldersgrense:18 år
Valutapåslag:1,75 %
Inntektskrav:Ja
Rentefritt:43 dager
Bonus:Nei
 

Spørsmål og Svar om Ikano visa kredittkort

Er Ikano Bank kredittkort gebyrfritt?
Har Ikano Visa andre rabatter enn dagligvarer og drivstoff?
Hvordan får jeg bonus på mitt Ikano Visa?
Hvor mye kan jeg spare med et Ikano kredittkort per år?
Hvordan fungerer reiseforsikringen på Ikano Visa?