Ikano kredittkort

Ikano Visa er et kredittkort med mange faste rabatter. Som Ikano Visa-kunde får du 1 prosent rabatt i alle dagligvarebutikker og bensinstasjoner over hele verden! I tillegg får du 2 prosent rabatt på alle Shell-stasjoner i Norge når du handler med Ikano Visa.

Som om ikke dette var nok har Ikano Bank også noe som heter ”månedens rabatt” som gir deg et månedlig tilbud. Eksempler på dette er 5 prosent på restauranter og spisesteder eller 6 prosent rabatt på alt innen bil og tilbehør.

Dette er svært gode tilbud man kan benytte seg av hvis man har et Ikano kredittkort.

Med Ikano kredittkort har du selvvalgt finansiering

Foruten de mange gode rabattordningene er Ikano Visa også gratis å få, ha og å handle med. Du vil også ha muligheten til å velge finansiering selv, da du kan velge 2, 4, 6 eller 9 måneders betalingsutsettelse, i tillegg til at delbetaling er en mulighet.

Les mer om vilkårene for selvvalgt finansiering på nettsiden til Ikano Bank. Med et Ikano Visa-kort har du også 50 dagers betalingsutsettelse og tilgang til nettjenesten Min Side som hjelper deg å holde oversikten over ditt kredittbruk.

Alt i alt er Ikano Visa et kredittkort med utrolig mange fordeler, og passer for deg som liker å spare penger når du handler!

Leave a Comment