Mastercard

Et MasterCard er et kredittkort, det vil si at det brukes til å låne penger hos banken. Å ha et MasterCard tilgjengelig som en økonomisk buffer hvis en uforutsett regning skulle dumpe ned i postkassa, er ingen dårlig idé.

Det kan også være direkte billigere for deg å bruke MasterCard når du handler enn hvis du bruker et vanlig betalingskort. Dette beror dog på hvilket MasterCard du har ettersom bankene tilbyr forskjellige fordeler. Mange MasterCard har for eksempel gebyrfritt varekjøp og uttak i utlandet, i tillegg til reise- og avbestillingsforsikring.

Derfor lønner det seg å bruke et MasterCard når du kjøper reisen din, men du må likevel huske på at du må ha råd til denne reisen i utgangspunktet.

Sammenlign MasterCard kredittkort hos oss i dag

Låne penger med MasterCard

Vanligvis vil du ha mellom 40-50 dagers rentefri betalingsutsettelse før renten begynner å løpe, og det er her det kan bli dyrt hvis du har lånt mer penger enn du faktisk kan betale tilbake.

Det er denne feilen mange gjør når de tar i bruk kredittkort, de handler som om de har fått 20 000 kr ekstra å rutte med. Men disse pengene skal jo betales tilbake, helst innen fristen for å unngå ekstrakostnader.

Et MasterCard er altså en lettvint måte å låne penger på, og kan ha mange fordeler for deg som kunde.

Leave a Comment