Kredittkort bonus

I dag flommer det over av kredittkortselskaper som tilbyr kredittkort i alle farger og fasonger. Det har nærmest gått konkurranse i å kunne tilby sine kunder den beste kredittkort-bonusen ettersom det å tilby gebyrfrie kredittkort ikke lenger ser ut til å være nok.

En kredittkort bonus er et bonusprogram som banken tilbyr kundene sine, og denne betyr at man samler opp bonuspoeng hver gang man bruker kredittkortet.

Noen kredittkort har denne bonusordningen tilknyttet en spesifikk kategori, for eksempel drivstoff hos Shell MasterCard eller flyreiser hos SAS EuroBonus MasterCard, mens andre gir bonus i en ny kategori hver måned, som for eksempel Flexi Visa.

Sammenlign kredittkort hos oss i dag

 

Mange gode bonusordninger å velge blant

Hvis man velger riktige kort, for det er selvfølgelig lov til å ha flere kredittkort samtidig, kan man spare en god del penger på å dra nytte av disse bonusordningene.

Det fungerer som oftest slik at de bonuspoengene man har samlet opp blir tilskrevet din konto månedlig, men for eksempel med SAS EuroBonus MasterCard må du bruke disse poengene til å kjøpe nye flyreiser.

I tillegg til bonusprogrammer vil disse kredittkortene ha andre fordeler som reiseforsikring og gebyrfrie uttak, men dette kommer helt an på hvilket kredittkort du velger.

Leave a Comment