Avbestillingsforsikring mastercard

MasterCard kommer i forskjellige varianter både med like og ulike fordeler, men en svært vanlig ytelse ved kredittkort fra mange banker er at det er avbestillingsforsikring inkludert i kredittkortet.

Dette betyr enkelt og greit at hvis du bruker ditt MasterCard til å betale en reise, enten det er snakk om en fly-, båt- eller togbillett, så inkluderes avbestillingsforsikring i kjøpet av denne.

Et kredittkort med avbestillingsforsikring har vanligvis også reiseforsikring inkludert, og vil være gyldig når minst halvparten av transportbeløpet er betalt med ditt MasterCard.

Avbestillingsforsikring med MasterCard

Hvis du er ute etter et MasterCard med avbestillingsforsikring, vil du ikke ha problemer med å finne et kredittkort som har denne fordelen.

Man vet aldri når man blir syk eller når noe annet uforutsett skulle skje og forhindre en fra å reise, og da er det godt å vite at man ikke har kastet flere tusen kroner ut av vinduet ved å kjøpe en billett som ikke kan returneres.

Med et MasterCard med avbestillingsforsikring er ikke dette noe problem, og du trenger ikke å bekymre deg for om du kommer deg på reisen eller ikke.

Skaff deg et MasterCard med både reise- og avbestillingsforsikring, så er du fullstendig dekket hvis noe uforutsett skulle skje.

Sammenlign MasterCard kredittkort hos oss i dag

Leave a Comment