Kortinformasjon

Er du glad i boller, brus og drivstoff, har du god grunn til å velge kredittkortet fra Cirkle K. De har også en rekke fordeler når det gjelder forsikringer og eksklusive tilbud til sine kunder. Men hvor god er drivstoffrabatten, og er det mye penger å spare på å handle hos Cirkle K enn andre stasjoner? Her får du svarene på dette og mye mer om hvilke fordeler du får med å ha et Cirkle K kredittkort i lomma. I tillegg får du vite mer om hvordan tilbudet kan sammenlignes med andre kjente aktører med drivstoffrabatter som 365 direkte og Ikano Visa.

Vilkår for å få et Cirkle K Kredittkort

 

Tilleggskort:Nei
Ansatt:Ja
Uttaksgebyr:4 %
Aldersgrense :18 år
Valutapåslag:2 %
Inntektskrav:Ja
Rentefritt:45 dager
Bonus: 1 % på Circle K

Fordeler

  • Ingen årsavgift
  • 1% på alt du handler på stasjonene
  • 40 øre drivstoff rabatt på betjente stasjoner
  • Gratis kaffeavtale etter 800 fylte liter
  • 50% rabatt på bilvask 2 ganger i året
  • Fleksibel tilbakebetaling
  • Eksklusive tilbud fra partnere
  • Flere nyttige forsikring til bilen
  • 5% rabatt på lading for elbiler
  • 1 gratis bolle og kaffe når du anskaffer deg kortet!

Ulemper

  • Rabatt kun 3000 per år
  • Kun 20 øre drivstoffrabatt på ubetjente stasjoner
  • Kun 0,5% rabatt hos andre bensinstasjoner
  • Ingen reiseforsikring

Egenskaper

 • Forsikring

 • Bonus

 • Shopping

 • Reise

 • Drivstoff

 • Mat

 • Kontaktløs

 • Uten årsavgift

De største fordelene med Cirkle K Kredittkort

I tillegg til at du kan få igjen 1% på alt du handler hos Cirkle K og 0,5% på alle andre kjøp med kortet, er det en rekke andre tilbud som mange vil helt sikkert sette pris på og benytte i det daglige. Her er 4 spennende fordeler med Cirkle K Mastercard som overgår det meste på markedet.

Drivstoffrabatt i hele landet

Du kan handle på hvilken som helst bensinstasjon i landet og få rabatter for det du fyller. Hos Cirkle K får du også en ekstra rabatt de tre første månedene du har kortet, som tilsvarer hele 75 øre per liter! Etter disse månedene går det tilbake til 40 øre per liter på bemannede stasjoner, og 20 øre på ubemannede.

Opptil 10% rabatt på lading av elbil

Cirkle K er vel en av de få aktørene som har også tenkt på å lokke til seg elbilsjåfører. Noe som ikke er så dumt i og med at de fleste bilister på veiene i dag kjører elbiler i Norge. Lader du elbilen din på Cirkle K sine ladestasjoner, kan du få 10% rabatt på hurtigladere, og 5% på vanlige ladere når du bruker Cirkle K Charge-appen.

Hver sjette gratis

Er du glad i boller og kaffe mens du kjører bil, er dette definitivt avtalen for deg. Hver sjette bolle, brus, is eller burger får du gratis på alle stasjoner. I tillegg kan du få 50% rabatt på to bilvasker i året, og hver sjette maskinvask helt gratis!

Eksklusive tilbud

Når du skaffer deg kortet, er det en stor fordel at du laster ned appen. Her får du oversikt over hundrevis av butikker som gir gode tilbud når du handler med ditt Cirkle K Mastercard. Så er du ute etter nye klær, sko, mobiltelefon eller trenger et tilbud på reise, finner du stadig nye tilbud som dukker opp med høye rabatter.

 

Frame-6.png
Layer_7.png

Forsikringer på Cirkle K Mastercard

Det er sjeldent du får drivstoffkort som også tilbyr reiseforsikring i Norge, noe som var en stor fordel med Cirkle K kredittkortet tidligere. Men siden 18.januar 2021 avsluttet de avtalen med Tryg forsikring, og dermed tilbyr de ikke lengre reiseforsikring til sine MasterCard kunder. Her er forsikringene som er inkludert i kortet nå:

Feilfylling av drivstoff

Er du så uheldig å fylle bensin på en dieselbil eller omvendt, har du muligheten til å få dekket noe av kostnadene for å få fraktet bilen til verksted og få tømt tanken. Men denne forsikringen dekker ikke eventuelle skader på motor fordi du har fylt feil. Beløpet du får igjen er tilsvarende det dy fylte bensin for med ditt Cirkle K kredittkort. Forsikringen gjelder i Norge, Sverige og Danmark.

Egenandel leiebil

Denne forsikringen gjelder uforutsette hendelser med leiebil hvor du blir ansvarlig for å dekke egenandelen ved en skade. Egenandeler kan være ganske høye, og du får opptil 20 000 kroner i dekning med ditt Cirkle K kort for å betale egenandelen. Denne forsikringen gjelder på alle reiser som er betalt med ditt Cirkle K kort og har minst en natts overnatting.

Tyveri av ladekabel

Elbileiere kan få dekket tyveri av ladekabelen opptil 7000 kroner per skadetilfelle. Forsikringen gjelder både hjemme og når du er ute på reise.

 

 

Utenom disse tre forsikringene, kan du også kjøpe til andre forsikringer som kan være greit å ha med:

Betalingsforsikring

Ved sykemelding eller arbeidsledighet, er det greit å ha en forsikring som kan dekke dine kredittkostnader på kortet. ved sykdom kan d få dekket hele utestående saldo etter 60 dager, og ved 100% arbeidsledighet kan forsikringen dekke 5% av utestående saldo. I tillegg gir forsikringen 100 000 kroner i engangserstatning ved kritisk sykdom eller død.

ID-forsikring

Det er stadig nye farer for å bli frastjålet identiteten på nett når du handler. Derfor er det kjekt å ha en ID-tyveriforsikring som kan hjelpe deg i situasjoner hvor personer har kjøpt varer eller tatt opp lån i ditt navn. Forsikringen dekker advokathjelp og kostnader tilknyttet hendelsen.

Ulykkesforsikring

Personer mellom 18 og 65 år kan tegne en tilleggsforsikring om de blir ufør på grunn av en ulykke. Du kan få dagpenger ved sykehusinnleggelse og erstatning opptil 1 million kroner om du blir 100% ufør på grunn av en ulykke.

 

 

Kom i gang med Cirkle K Mastercard

  Som du ser har kortet mange fordeler, ikke bare for dem som skal fylle drivstoff. faktisk har elbileiere like mye glede av dette kortet som dem som fyller bensin, da drivstoffrabatten utgjør ikke mer enn 4%, og opptil hele 10% for dem som hurtiglader bilen hos Cirkle K.

  For å søke om kortet må du:

  1. Gå til nettsiden circlek.no/mastercard
  2. Klikk på søk om Cirkle K EXTRA Mastercard
  3. Fyll ut et enkelt søknadsskjema på nettsiden

  For dem som skal lade elbilen må dere huske på å laste ned Cirkle K Charge -appen fra enten Google Play eller App Store. Og dem som er ute etter alle rabattavtalene som kortet kan tilby, lønner det seg å laste ned Cirkle K-appen for å få oversikt over alle nye tilbud som dukker opp.

SØK NÅ
Annonse
 

Andre kredittkort vi anbefaler

Loading...
TF Bank Mastercard
TF Bank Mastercard
 • Kåret til beste kredittkort 2023
 • Fordeler og forsikringsytelser på reise

Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337.

 • Kredittgrense:150 000 kr
 • Årsavgift:0 kr
 • Eff. rente:26,69 %
SØK NÅpå TF Banks nettside (annonse)

Kortinformasjon

Tilleggskort:Ja
Ansatt:Ja
Uttaksgebyr:0 kr
Aldersgrense:18 år
Valutapåslag:1,75 %
Inntektskrav:Ja
Rentefritt:43 dager
Bonus:Nei
 

Ofte Stilte Spørsmål om Cirkle K Kredittkort

Hva er forskjellen mellom å være Extra-kunde og Extra Mastercard kunde?
Koster Cirkle K Mastercard noe i året?
Hvor høy kredittgrense kan jeg få på et Cirkle K kredittkort?
Kan jeg ha flere kredittkort tilknyttet samme konto?
Er min reiseforsikring på Cirkle K kredittkort fortsatt gyldig?