Circle K Mastercard

Circle K Mastercard er kredittkortet for deg som har bil, ettersom du får minimum 30 øre i rabatt per liter drivstoff du fyller. I tillegg til dette har Circle K Mastercard en solid bonusordning som gir 1 prosent rabatt når du handler hos Circle K, BEST og på 1-2-3 automatstasjoner. Dette gjelder for alle varer unntatt drivstoff, ettersom du allerede har en rabattert ordning for bensin og diesel. Du kan samle inntil 3 000 kroner (3000 bonuspoeng) per år på kredittkortet, og disse pengene kan du bruke som betaling på Circle K-stasjonene, både for drivstoff, bilvask og varer.

Det er likevel ikke slik at du får bonuspoeng i det øyeblikket du tar kortet i bruk, du må nemlig først kvalifisere deg. Det gjøres ved å ha fylt 500 liter drivstoff de siste 12 månedene med Circle K Mastercard på Circle K-stasjonene. Til gjengjeld kan du bruke bonusen uansett saldo, det vil si at du ikke trenger å vente til du har spart opp en viss sum før du kan bruke pengene. Oversikt over hvor mange bonuspoeng du har samlet opp, finner du både på kvitteringene du mottar, i nyhetsbrevet, din konto i Extra Club eller ved hjelp av Circle K-appen. Det er også mulighet for å få et tilleggskort til husstanden, slik at din samboer eller ektefelle også kan samle opp poeng på samme konto som deg. Da oppnår dere de gode fordelene enda raskere!

Priser og vilkår for Circle K Mastercard

Det koster ingenting å ha Circle K Mastercard, ei heller er det årspris for et eventuelt tilleggskort til samboer eller ektefelle. Skulle du være så uheldig å miste eller bli frastjålet kortet ditt, mottar du et nytt kort kostnadsfritt. Det er lurest å velge eFaktura for betaling, for da slipper du nemlig et tilleggsgebyr på kr 35 for faktura som sendes per post. Å bruke kortet i norske butikker koster deg ingenting, men hvis du ønsker å ta ut penger i minibank, må du regne med et pristillegg på 4 prosent av uttaksbeløp, og minimum 40 kr. Vær oppmerksom på at det er dyrt å overføre penger fra kredittkortet til din brukskonto. Prisen for dette er kr. 100 per overføring. Til tross for få gebyrer har Circle K Mastercard en ganske høy effektiv rente. På et standard kreditteksempel på kr. 15 000 som nedbetales over 12 måneder, vil den effektive renten ligge på 26,27 prosent. Du bestemmer selv om du vil betale tilbake utestående kreditt i ett beløp eller dele opp summen over flere nedbetalinger. Her er gjelder et minimumsbeløp på 3 prosent, eller minst 250 kroner. Vær oppmerksom på at du har 45 dagers rentefri utsettelse når du betaler varer eller tjenester med kortet i Norge, men at renten løper i det øyeblikket du tar ut penger eller overfører kreditt.

Reiseforsikring inkludert når du betaler reisekostnader med Circle K Mastercard

Som alle seriøse kredittkortaktører på markedet i dag har også Circle K Mastercard reiseforsikring i kortet hvis du betaler minst 50 prosent av reisekostnadene med kredittkortet, og når reisen starter og avsluttes i Norden. Inkludert i reiseforsikringen er også en avbestillingsbeskyttelse, for eksempel hvis du skulle bli syk og må avlyse en planlagt reise som du allerede har betalt for. Foruten reise- og avbestillingsforsikring er det også muligheter for en å tegne en betalingsforsikring knyttet til kortet. Det innebærer at den utestående saldoen slettes ved sykemelding i over 60 dager eller ved arbeidsledighet over 120 dager. For fullstendig oversikt over vilkårene for disse forsikringene besøker du nettsiden til Circle K. Det finnes enkelte tjenester tilgjengelig som du kan benytte deg av, for å ha bedre oversikt over din kredittbruk. Du kan for eksempel motta saldo via SMS. Denne tjenesten aktiverer du når du logger deg inn på Mitt Circle K Mastercard.

Andre kredittkort vi sammenligner