Kortinformasjon

Esso kortet tilbyr en rekke forskjellige fordeler på handel. Men merkelig nok er det ikke drivstoff du kan spare mest penger på med dette kortet. Med muligheter for billigere hoteller og varehandel på nett og bedre strømavtaler hjemme, er det likevel mye å se frem til som eier av et Esso MasterCard.

Du får 40 øre literen – men er dette bra nok?

For mange er det drivstoffrabattene folk er ute etter når de hører Esso MasterCard, men dette er absolutt ikke kredittkortet du kan spare mest penger på når det gjelder å handle drivstoff. Er pumpeprisen for eksempel på 20 kroner, utgjør ikke 40 øre literen mer enn 2 %. Da finnes det andre kort som kan gi deg mer for pengene, for eksempel 365Direkte som gir deg 3,65 % rabatt på drivstoff hos Esso + 35 øre. Med en pumpepris på 20 kroner literen vil 365-rabatten utgjøre 1 kroner og 8 øre literen. Så er du først og fremst ute etter å spare penger på drivstoff, er 365Direkte et bedre alternativ. Så hvorfor anskaffe seg et Esso Mastercard? Les videre så blir du kjent med alle andre fordeler kredittkortet gir deg.

Tilleggskort:Nei
Ansatt:Ja
Uttaksgebyr:4 %
Aldersgrense :18 år
Valutapåslag:2 %
Inntektskrav:160 000 kr
Rentefritt:40 dager
Bonus:Nei

Fordeler

  • Ingen årsavgift
  • 40 øre literen på Esso
  • Billigere strømavtaler
  • 15% rabatt på Choice hotellovernattinger
  • 2 familiekort uten kostnad
  • Drivstoff rabatt gjelder i utlandet
  • DealPass med opptil 30 % rabatt

Ulemper

  • Ingen fast cashback
  • Ingen rabatt på elbillading
  • Bedre drivstoffrabatt på konkurrerende kort

Visste du at..?

Esso rabatten gjelder også i andre land. Per dags dato er det over 12 000 bensinstasjoner verden over som gir deg rabatt når du handler drivstoff med Esso kortet. Esso har samarbeid med både ExxonMobil og WEX.

Egenskaper

 • Shopping

 • Reise

 • Drivstoff

 • Uten årsavgift

Få billigere strømavtale gjennom Norges Energi

Selv om ikke Esso kortet tilbyr noe rabatter på elbillading slik som mange andre bensinstasjoner med egne kort gjør i dag, gir Esso deg likevel muligheten til å spare på strømmen hjemme.

Med Norges Energi får du bestandig spotpris på strømmen, og denne prisen oppdateres time for time for å gi deg det beste tilbudet på markedet gjennom hele dagen. Det eneste du betaler i tillegg er et lavt gebyr på 49 krone per måned i tillegg til ditt energiforbruk.

Med et Esso MasterCard er du garantert beste spotpris på strøm hele dagen, og det er ingen bindingstid på avtalen om du ikke er fornøyd med prisene du får.

Så selv om du kjører elbil og er ikke så opptatt av drivstoffrabatten på kortet, har du muligheter for å redusere strømkostnadene dine når du lader hjemme ved å ha Norges billigste strømleverandør i stikkontakten.

Frame-6.png
Layer_7.png

Esso MasterCard gir Billigere Hotell- og Restaurantbesøk

Reiser du mye i Norge og liker og spise ute sammen med venner og familie, bør du absolutt få med deg DealPass fra Esso som tilbyr gastronomiske opplevelser over hele landet.

Med DealPass kan du få opptil 30 % rabatt på kjente spisesteder, og rabatten trekkes av automatisk når du betaler med ditt Esso kredittkort.

I tillegg kan du finne billige overnattinger både her hjemme og i Europa med store rabatter på hotellovernattinger samt aktiviteter som kan være spennende å vøre med på mens du reiser rundt om i landet.

Du får også rabatter på både fysiske merkevarebutikker og nettbutikker.

Fordeler og ulemper med Esso Mastercard

Esso kortet er et greit allround kort som gir mange spennende rabatter for deg som ikke vil drasse rundt på mange kort for bensin, reise og varehandel. Her får du et enkelt kort med mange gode tilbud å benytte deg av.

Men dessverre er det for eksempel ingen fast cash back på dagligvarer eller bonuspoeng å opptjene på alt du handler. Istedenfor er det et DealPass system med utvalgte forhandlere du må handle hos.

I tillegg er drivstoff rabatten ganske lav på dette kortet i forhold til andre aktører. Er du mest opptatt av å spare penger på drivstoff kan du heller se på 365Direkte eller Flexi Visa fra Santander, da begge disse kortene kan tilby rabatter over 4% på drivstoff.

Dommen

Esso kredittkort tilbyr mye, men ikke noe mer enn hva andre aktører kan tilby. Drivstoffrabatten er skuffende lav, spesielt med de høye pumpeprisene som er nå i dette landet. I tillegg kunne de gjerne være litt mer fremtidsrettet og tilby rabatter på elbillading, ettersom denne bilparken bare vokser og vokser i Norge.

DealPass er det mange andre krot som tilbyr, og 15% på hotell er ikke mye sammenlignet med hva Choice kan tilby med sitt eget MasterCard.

I tillegg er det ingen forsikringsavtaler på for eksempel feilfylling av drivstoff eller leiebilforsikring eller reiseforsikring som det ofte er inkludert på andre kredittkort i dag. Så totalt sett, skal du spare på drivstoff,  bruk 365Direkte istedenfor, og heller benytt deg av DealPass tilbudene med Esso MasterCard samt en billigere strømavtale hjemme.

 

Kom i gang med Esso MasterCard

   

  1. Klikk på søk om kort
  2. Fyll ut søknadsskjemaet
  3. Vent til kredittsjekken er ferdig

   

  Får du innvilget et Esso Mastercard blir det levert til deg i løpet av en ukes tid, og du får opplyst eventuell kredittgrense rett etter at kredittsjekken på nett er ferdig.

SØK NÅ
Annonse
 

Alle kredittkort vi anbefaler

Loading...
TF Bank Mastercard
TF Bank Mastercard
 • Kåret til beste kredittkort 2023
 • Fordeler og forsikringsytelser på reise

Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337.

 • Kredittgrense:150 000 kr
 • Årsavgift:0 kr
 • Eff. rente:26,69 %
SØK NÅpå TF Banks nettside (annonse)

Kortinformasjon

Tilleggskort:Ja
Ansatt:Ja
Uttaksgebyr:0 kr
Aldersgrense:18 år
Valutapåslag:1,75 %
Inntektskrav:Ja
Rentefritt:43 dager
Bonus:Nei
 

Spørsmål og svar om Esso MasterCard

Hvor mye kan jeg spare på drivstoff med Esso kortet?
Er det noe begrensing på rabatter du kan få på et Esso MasterCard?
Koster det noe å ha et Esso MasterCard?
Kan jeg få rabatt på andre bensinstasjoner enn Esso?
Hvor høy kredittgrense kan jeg få på Esso MasterCard?