Hva menes med kredittkort på dagen?

Mange snakker for tiden om kredittkort på dagen, hva menes med dette egentlig? Siden mer og mer søknader er gjort digitalt kan også søknader bli behandlet raskere.

Hvis alt er i orden med søknaden din og du oppfyller bankens krav og du i tillegg signerer avtalen med bank-ID, er de muligt at ha kredittkortet på vei i posten innen en dag eller to.

Det finnes flere banker og kredittkortselskaper som tilbyr kredittkort på dagen, men det er veldig viktig at man setter seg inn i bankens vilkår og betingelser før man søker.

På denne måten forsikrer du deg om at du oppfyller alle krav banken setter for at man skal kunne søke om kredittkort, i tillegg er du også opplyst om hvilke vilkår og priser kredittkortet har.

Kredittkort på nett

Det er en risiko for at man tar litt for kjappe valg hvis man søker om kredittkort på dagen, det anbefales derfor at man tar seg tiden og leser gjennom bankens vilkår før man søker.

På denne måten får du et kredittkort som passer til din økonomiske situasjon. Husk alltid å ha en beløpsgrense innenfor rimelighetens grenser, du skal nemlig betale tilbake disse pengene i tillegg til renter og gebyrer.

Her er noen viktige punkter du må vurdere før du søker om kredittkortet på dagen:

  • Hvordan er din nåværende evne til å betale?
  • Har du en stabil inntekt hver måned for faste utgifter som også vil dekke betaling av kredittkortet ditt?
  • Pass på at du kan betale hele kreditten på et tidspunkt når regningen kommer.

Sammenlign kredittkort hos oss i dag

Leave a Comment