Lofavør mastercard

For å kunne søke om et LOfavør MasterCard må du være medlem av Landsorganisasjonen i Norge (LO). Hvis dette kravet oppfylles, fyller du enkelt og greit ut en elektronisk søknad på hjemmesiden for LOfavør MasterCard, og du bestemmer selv om du vil ha svar på søknaden din via e-post eller SMS.

LOfavør MasterCard passer for deg som ønsker en ekstra trygghet som et kredittkort gir. Dette kortet kan du bruke når du handler på nettbutikker uten å risikere at brukskontoen din blir tømt hvis nettbutikken skulle bli hacket.

Det samme gjelder for deg som reiser mye, for ved å bruke LOfavør MasterCard risikerer du ikke store pengetap hvis kortet skulle bli frastjålet.

Å ha et kredittkort gir også en økonomisk buffer hvis uforutsette regninger plutselig skulle dukke opp. Denne tryggheten får du med et LOfavør MasterCard.

LOfavør MasterCard for LO-medlemmer

Som nevnt ovenfor er LOfavør MasterCard en medlemsfordel hvis du er medlem av en LO-organisasjon. Kortet har ingen årsavgift, verken etableringsgebyr eller varekjøpsgebyr, og det har en rentefri betalingsutsettelse på inntil 45 dager.

Ta turen innom LOfavørs nettside hvis du vil lese mer om fordelene ved å ha et LOfavør MasterCard, samt å få fullstendig oversikt over prisliste og vilkår.

Andre kredittkort vi sammenligner

Leave a Comment