Kortinformasjon

Her skal vi dekke alle fordeler og kostnader med Sparebanken Møre MasterCard. Kortet utstedes av Sparebanken Møre til både eksisterende og ikke-eksisterende kunder. Så er du interessert av å benytte deg av alle fordelene på dette kredittkortet kan du gjøre det uten å ha et kundeprogram fra før.

Tilleggskort:Nei
Ansatt:Ja
Uttaksgebyr:0 kr
Aldersgrense :18 år
Valutapåslag:2 %
Inntektskrav:Ansettelse
Rentefritt:45 dager
Bonus:Nei

Fordeler

  • Gratis å eie uten årsavgift
  • 45 dagers rentefri periode
  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Leiebilrabatt
  • Forsikring på leiebil
  • Ekstra beskyttelse ved reklamasjoner
  • Tøtter Garmin klokkebetaling

Ulemper

  Høy effektiv rente

  Store minibankkostnader på 40 kr + 1 %

Visste du at...?

Det er mye tryggere å bruke kredittkort for betaling på nett. For det første er det mye enklere å få gjennom reklamasjoner eller pengene tilbake om ikke varer du bestiller dukker opp.

Egenskaper

 • Forsikring

 • Reise

 • Kontaktløs

 • Uten årsavgift

Forsikring og rabatter

Sparebanken Møre MasterCard tilbyr flere fordeler for deg som er ute og reiser, enten i Norge eller i utlandet. For det første har du en fullverdig reiseforsikring eller avbestillingsforsikring når du betaler minst 50 % av reisen med ditt Møre MasterCard.

I tillegg kan du få en egenandelsforsikring på leiebil om du skulle være uheldig å få skader på bilen. Selve bilen er som regel forsikret av utleieselskapet, men som regel kan det være høye egenandeler opp imot 25.000 kroner til sjåføren. Men Sparebanken Møre MasterCard kan du få dekket 12.000 kroner av egenandelen så lenge du betaler leiebilen med kortet.

Kredittkortet har ingen faste rabatter utenom leiebil, men til gjengjeld har du en lang rentefri betalingsperiode og et gebyrfritt kort som er gratis å eie.

Frame-6.png
Layer_7.png

Full oversikt i nettbanken

Sparebanken Møre har en veldig god nettbank som gjør det enkelt for deg å overføre penger til andre kontoer eller betale regninger med kredittkortet. Når du først bestiller krotet så logger du deg inn med vanlig bankID. Deretter får du tilgang til nettbanken om du får kortet innvilget, og kan benytte deg av alle tjenester hos Sparebanken Møre.

Kredittkortet støtter også kontaktløs betaling og integrering i Garminklokker. Dette gjør det svært enkelt å handle med kortet mens du er på farten, og kan også integreres i din mobiltelefon om du ikke har en Garminklokke.

Dommen

Sparebanken Møre MasterCard har gode fordeler som reiseforsikring og leiebilrabatt. I tillegg til en lang rentefri betalingsperiode på 45 dager, får du også muligheten til å handle fritt nå og betale senere uten renter. Men går du over disse 45 dagene er det ganske høy rente på dette kortet, og er kanskje ikke best egnet om du må delbetale over flere måneder. I tillegg er kortet ganske dyrt å ta ut penger med her i Norge, med et gebyr på 40 kroner pluss 1 % av uttaksbeløpet. I tillegg tilkommer det 2 % valutapåslag når du skal enten ta ut penger eller handle i utlandet.

 

Søk om Møre MasterCard

  1. Klikk på “Søk nå”
  2. Velg variant av kortet
  3. Logg deg inn med BankID og fyll ut søknadsskjema

  Etterpå vil det bli tatt en kredittsjekk ut i fra ønsket kredittgrense. det er forbehold om at du kan bli tilbudt et lavere beløp eller avslag.

SØK NÅ
Annonse
 

Andre kredittkort vi anbefaler

Loading...
TF Bank Mastercard
TF Bank Mastercard
 • Kåret til beste kredittkort 2023
 • Fordeler og forsikringsytelser på reise

Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337.

 • Kredittgrense:150 000 kr
 • Årsavgift:0 kr
 • Eff. rente:26,69 %
SØK NÅpå TF Banks nettside (annonse)

Kortinformasjon

Tilleggskort:Ja
Ansatt:Ja
Uttaksgebyr:0 kr
Aldersgrense:18 år
Valutapåslag:1,75 %
Inntektskrav:Ja
Rentefritt:43 dager
Bonus:Nei
 

Ofte stilte spørsmål om Møre MasterCard

Hvor mye koster det å eie kredittkortet i året?
Kan Møre MasterCard kun bestilles på nett?
Er det mulig å betale regninger med kredittkort fra Møre Sparebank
Er det reiseforsikring inkludert på kredittkortet?
Hvem kan få Møre MasterCard?