Netthandel – Beste kredittkort rabatt på nettbutikker

Se en oversikt over de beste kortene som gir kredittkort rabatt på netthandel i Norge, og hvordan du kan benytte deg av tilbudene.

kreditkort

I dag finnes det en rekke forskjellige kredittkort med rabatt som gir deg enten cashback eller bonuspoeng når du handler med kortet. Men mange av disse kortene har store begrensinger på hvor mye du kan få igjen per år. Her har vi samlet de beste kredittkortene for netthandel, som gir deg faste rabatter uansett hvor mye du handler i forretningene.

Velg beste kredittkort for netthandel her

Listen er laget ut i fra kortene som gir deg mest igjen for pengene når du handler på nett, og i tillegg hvilke andre fordeler kortet har. Det beste av alt er at alle krotene i listen er faktisk helt uten årsgebyr!

 RabatterUtvalgÅrsgebyrBetalingsutsettelse
1. Flexi VisaOpptil 25 % rabatt200 nettbutikker0,-Forfallsdato
2. TF Bank MasterCardOpptil 30 % rabattN/A0,-

45 dager

3. re:member BlackOpptil 20 % rabatt200 nettbutikker0,-45 dager
4. Santander Gebyrfri VisaOpptil 25 % rabatt200 nettbutikker0,-50 dager
5. Santander RedOpptil 25 % rabatt200 nettbutikker0,-50 dager
6. Komplett MastercardOpptil 4 % rabattAlle0,-9 måneder

1. Flexi Visa – Et stort utvalg av rabatter på netthandel og butikk

Flexi Visa er beste kredittkort med rabatt på netthandel.

Det beste med Flexi Visa er at du kan velge over 200 forskjellige nettbutikker å tjenester å handle på. Gjennom Santander CashBack-programmet kan du enten du vil bestille mat på døren, handle billige klær, eller kjøpe elektronikk eller interiør, har du et enorm utvalg av nettbutikker å velge mellom.

Men årsaken til at kredittkortet har havnet øverst på listen er også de andre fordelene. Du får DealPass på overnattinger og spisesteder i Norge, og 4 % fast rabatt på enten klær- og skobutikker, drivstoff, sportsutstyr eller elektronikk. I tillegg tilbyr kredittkortet 50 dagers betalingsutsettelse. Dette betyr at du kan benytte deg av gode tilbud nå og utsette betalingen i nesten 2måneder uten renter eller gebyrer!

2. TF Bank MasterCard – Stort kundeprogram med hundrevis av butikker

TF Bank Mastercard er et kredittkort som har et stort utvalg av rabatter.

Dette kredittkortet et stappfull av fordeler, inkludert opptil 30 % rabatt på kjente nettbutikker. Men er du også ute etter reiseforsikring og muligheten til å spare penger på hotell og overnattingssteder, har TF MasterCard en komplett pakke for reiselystne nordmenn!

Du betaler ingenting for å eie kortet, og du kan få en kredittramme opptil 150.000 kroner som du har god økonomi og inntekt.

3. Re:member Black – 200 nettbutikker med faste rabatter

re:memeber Back gir deg tilgang til rabatt på over 200 nettbutikker.

Med hele 12 forskjellige kategorier og over 200 butikker med tilbud hele året, vil du garantert finne masse å spare penger på med et re:member Black i lomma.

Når du logger deg inn hos re:member får du eksklusiv tilgang ti disse butikkene, og du får oppti l45 dagers rentefri kreditt når du handler. I tillegg får du også med reiseforsikring på kortet.

4. Santander Gebyrfri Visa – Opptil 25 % rabatt på kjente nettbutikker

Santander Gebyrfri Visa gir deg store rabatter på kjente nettbutikker.

Men alle Santander sine kredittkort får du tilgang til både CashBack på netthandel og DealPass med rabatter på spisesteder og hoteller. Men det som skiller Gebyrfri Visa ut i fra de andre krotene fra Santander er at du også får med en veldig god reiseforsikring.

Så i tillegg til at du kan spare opptil 25 % på netthandel, kan du også spare penger på din neste ferietur og spare penger på oppholdet.

5. Santander Red – Kortet med lavest effektiv rente

Santander Red tilbyr lav rente og opptil 25 % rabatter på netthandel.

For dere som har planer om å gjøre store innkjøp, kan 45-50 dagers rentefri betalingsutsettelse bli for lite. Derfor er det heller bedre å velge et kort som har lav rente om du trenger lengre nedbetalingstid.

Men Santander Red får du både lav rente og i tillegg tilgang til CashBack-programmet med 200 nettbutikker på tilbud hver eneste dag!

6. Komplett MasterCard – 4 % rabatt på Komplett og Blush

Komplett gir det 4 % netthandel rabatt på Blush og Komplett.

Som en av Norges største elektroforhandlere på nett, har de lansert både kredittkort og lån til dem som handler mye elektronikk på nett. I tillegg til å få en fast 4 % rabatt på Komplett.no og Blush.no, får du 2 % rabatt på øvrig netthandel.

Kredittkortet er også unikt i den forstand at du kan utsette betalingen i 9 måneder rentefritt!

Hvordan sparer du på netthandel med kredittkort?

Når du bruker kredittkortet i kassen på nettbutikken, blir rabatten registrert på ditt kort. Hos enkelte aktører legges rabatten inn med en gang, men s hos andre å vil rabatten kalkuleres i slutten av måneden når du får fakturaen.

For kredittkort med egen logg inn er det viktig at du handler gjennom deres nettside. For eksempel Santander og re:member har en egen fordelsbutikk du logger deg inn på. Der blir rabatten automatisk registrert etter handel, slik at du får korrekt saldo på kortet med en gang.

Rentefri betalingsutsettelse eller lavere rente?

På kredittkort med store rabatter på netthandel og andre tjenester, kan rentene være ganske høye. Derimot har de som regel 45 til 50 dagers rentefri betalingsutsettelse om du ikke trenger å utsette betalingen veldig lenge.

Men dersom du ønsker en lengre utsettelse kan det være lurt å sjekke kort som har den laveste effektive renten. Om ikke kan renteutgiftene fort spise opp rabatten du får ved å bruke kortet på netthandel.

Oppsummering

 • Beste kredittkort med de største rabattene er Flexi Visa fra Santander. I tillegg til CashBack på over 200 nettbutikker får du 4 % tilbake på en valgfri kategori hver gang du handler.
 • Om du leter etter et kredittkort som har rabatter på reise og i tillegg reiseforsikring inkludert, er Santander Gebyrfri Visa eller TF Bank MasterCard gode alternativ.
 • Trenger du lengre betalingsutsettelse enn 45 til 50 dager, kan det være lurt å velge kortet med lavest effektiv rene. Her er Komplett sitt kredittkort det beste alternativet, i og med at du kan utsette rentefritt i 9 måneder.

Sammenlign alle kredittkort her

Loading...
TF Bank Mastercard
TF Bank Mastercard
 • Kåret til beste kredittkort 2023
 • Fordeler og forsikringsytelser på reise

Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337.

 • Kredittgrense:150 000 kr
 • Årsavgift:0 kr
 • Eff. rente:26,69 %
SØK NÅpå TF Banks nettside (annonse)

Kortinformasjon

Tilleggskort:Ja
Ansatt:Ja
Uttaksgebyr:0 kr
Aldersgrense:18 år
Valutapåslag:1,75 %
Inntektskrav:Ja
Rentefritt:43 dager
Bonus:Nei
Morrow Bank kredittkort
Morrow Bank kredittkort
 • Spar 2.000 kroner i året med kortets cashback bonus
 • Hver gang du bruker kortet ditt får du bonuspoeng

Eff. rente 28,77%, 12 000 kr o/12 mnd Total pris på 13 726 kr.

 • Kredittgrense:100 000 kr
 • Årsavgift:0 kr
 • Eff. rente:28,77 %
SØK NÅpå Zensum nettside (annonse)

Kortinformasjon

Tilleggskort:Ja
Ansatt:Ja
Uttaksgebyr:0 kr
Aldersgrense:20 år
Valutapåslag:1,75 %
Inntektskrav:Ja
Rentefritt:50 dager
Bonus:Ja

Ofte stilte spørsmål om kredittkort med rabatt på netthandel

Hvordan får jeg kredittkort rabatt når jeg handler?

Når du handler på nett får du som regel en egen logg inn hvor du skal handle for å få rabatten. Om ikke så vil rabatten registreres i kassen på nettbutikken.

Er det renter på kredittkort med rabatt på netthandel?

Om du ikke betale innen den rentefrie perioden så tilkommer det en effektiv rente å det utestående beløpet.

Hvor mange ganger kan jeg benytte meg av kredittkort rabatt?

Kortene i vår liste ovenfor har ingen begrensing på hvor ofte du kan få rabatten. Derimot har de begrensinger på hvilke butikker du får rabatt hos bortsett fra Komplett.

Kan jeg ha flere kredittkort med rabatt på netthandel?

Om du finner flere kort du kunne tenke deg å eie, er det ingenting i veien for dette. Det eneste som du må være sikker på er at du ikke har for høy gjeld eller betalingsanmerkninger fra før.

Finnes det kredittkort med rabatter for studenter?

Mange av disse kredittkortene har lave alders- og inntektsgrenser. Her kan du se hvilke kredittkort vi anbefaler for studenter.