Refinansiering av kredittkort

Har du pådratt deg altfor mye gjeld gjennom mange forskjellige kredittkort? Da er du nok ikke alene ettersom det blir mer og mer vanlig å leve på kreditt. Denne gjeldspiralen kan være vanskelig å komme ut av, derfor ender man ofte opp med å ta opp ny gjeld for å betale tilbake den gamle.

Men det finnes en bedre løsning og det er refinansiering av kredittkort. Når du refinansierer kredittkort, tar du opp et nytt lån hvor du samler de ulike kredittkortlånene. Dette betyr at banken du søker refinansiering hos overtar tilbakebetalingen av kredittkortregningene, og du får bare én faktura å forholde deg til månedlig.

Spar penger med refinansiering av kredittkort

Med refinansiering av kredittkort kan du ende opp med å spare veldig mye penger i lengden. Dette er fordi gebyrene blir mindre og renten lavere.

Det er svært mange banker som tilbyr refinansiering av kredittkort, og dette kan du enkelt og greit søke om på nettet via et elektronisk søknadsskjema på bankens nettside.

Ikke nøl med å søke om refinansiering av kredittkort hvis du føler at gjelden din er på tur til å spinne ut av kontroll. Refinansiering gir deg en mye bedre økonomisk oversikt ettersom det ryddes opp i økonomien din, og du slipper å betale på unødvendige renter og gebyrer.

Lær mer om gjeld og få rådgivning hos Geldsoffer-Alliansen (GOA).

Sammenlign kredittkort hos oss i dag

 

Leave a Comment