Rimeligste kredittkort med lounge tilgang i 2023

Sammenlign og søk om beste kredittkort med lounge tilgang rangert ut i fra laveste til høyeste årsgebyr på kortet.

kreditkort

Reiser du mye er det en stor fordel å ha enten lounge tilgang inkludert eller med rabatterte priser på ditt kredittkort. På lange mellomlandinger er det mye behageligere å få en god stol å sitte i, eller kanskje til og med en sovestol om det skulle gå mange timer mellom flygningene.

Her er vår liste over kredittkort med Lounge tilgang

Mange av disse kortene har inkludert et visst antall lounge tilganger i året, mens andre tilbyr eksklusive rabatter på flyplasslounger i hele verden. Her skal vi se over listen først og starter med kortene som har rimeligst årsgebyr og ned til det dyreste.

Loading...

Selv om enkelte av disse kortene er veldig kostbare, må du også tenke over hvor mye du får igjen på antall loungetilganger som er inkludert per år. Under har vi laget en tabelloversikt over hvilke kort som har lounge tilgang inkludert, og hvilke som gir kun redusert pris.

 ÅrsgebyrAntall loungerLounge Pris
Bank Norwegian0,-500160,-
Sparebanken Møre Extra0,-1200192,- pr person
Sparebanken Møre Plus0,-1200192,- pr person
Nordea Platinum0,-120010 gratis besøk
Eurocard Gold645,-140,-
Revolut Premium790,-1000220,- pr person
Revolut Metal1300,-1000220,- pr person
Revolut Ultra7200,-14000,-
Amex Gold Card1500,-12004 besøk inkludert
SAS EuroBonus Platinum1855,-600 SAS-lounger0,-
Amex Platinum6600,-12000,-

Vurdering av hvert enkelt kredittkort med lounge key

Bank Norwegian har kanskje ikke gratis lounge key inkludert i sitt kredittkort. Men til gjengjeld er det ingen årsgebyrer på kortet. I tillegg teller alt du betaler med kredittkortet for å opptjene poeng som du kan bruke på å redusere prisen på dine lounge besøk. Bestiller du for eksempel reise og opphold gjennom Norwegian kan du allerede ha opptjent nok poeng for å finansiere et koselig lounge-opphold på din neste ferie.

Sparebanken Møre har heller ikke årsgebyrer på sine kort. Derimot får du ikke samme muligheten med å spare opp poeng for å dekke lounge tilgang som på Norwegian kortet. Prisen er derimot halvert til hva det som regel koster å besøke en flyplass lounge.

Nordea Platinum er også uten ekstra årsgebyrer. Men dette kortet er kun tilgjengelig for kunder med et kundeprogram som de betaler for hos Nordea. Til gjengjeld får du hele 10 gratis besøk på en av 1200 lounger du kan velge mellom i hele verden.

Eurocard Gold har ingen begrensinger på antall besøk på lounger, men derimot er utvalget av lounger svært begrenset. For tiden har de kun 14 lounger fordelt over Sverige, Danmark, Belgia, England, Finland og Sveits.

Revolut Ultra har transformert markedet for premiumkort ved å tilby en rekke attraktive fordeler, som for eksempel gratis adgang til lounger over hele verden. Med Revolut får du tilgang til et omfattende nettverk av lounger globalt.

American Express kort er kjent for å ha all-inclusive lounge tilgang på sine kort. Men klart, et Platinum kort koster 6600 kroner i året, så noe fordeler bør man jo få for en stiv pris som dette. Reiser du mye og har ofte mellomlandinger kan det likevel være lønnsomt å investere i et Amex kort for å gjøre mellomlandinger mer behagelig.

Her er andre premiumkort.

Beste kortet er SAS EuroBonus Platinum

Beste kredittkort med lounge tilgang i 2023

Om du er opptatt av å ha tilgang til lounger mens du er på reise, er det nok SAS Eurobonus Platinum som gir mest for pengene i forhold til årsgebyr og utvalg av lounger.

Du betaler ingenting for å benytte deg av over 600 SAS lounger over hele verden, og du opptjener poeng på alt du handler med kredittkortet, både reiser og dagligvarer.

Spørsmål og svar om kredittkort med lounge tilgang

Hvordan får jeg tilgang til lounger med kredittkortet?

Om du har et kredittkort med lounge key gir du kortet ditt i skranken ved loungen, eller du kan bestille online fra kortutsteder.

Hvilke kredittkort er det som har lounge tilgang inkludert i årsgebyret?

Du kan få tilgang til lounger uten ekstra kostnad med SAS Eurobonus Platinum, Revolut Ultra, Eurocard Gold og Amex Platinum.

Finnes det kredittkort med lounge tilgang uten årsgebyr?

Du får som regel ikke gratis tilgang inkludert, men mange kortutstedere tilbyr reduserte priser. For eksempel Bank Norwegian og Møre MasterCard Extra og Plus har gode priser og et stort utvalg av lounger.