Santander tilbyr sine kunder tre forskjellige kredittkort. Det ene heter Gebyrfri Visa og er som navnet tilsier, gebyrfritt. Med dette kortet har du en kredittgrense på inntil 100 000 kr, reise- og avbestillingsforsikring inkludert, samt inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse.

Santander Red er det andre kredittkortet fra Santander, og dette er et rentegunstig alternativ, da det har en av markedets laveste renter. Med dette kortet har du en fleksibel tilbakebetaling med en gunstig rente.

Det tredje kredittkortet fra Santander heter Flexi Visa, og dette kortet gir deg 4 prosent rabatt i en selvvalgt kategori hver måned, enten det er klær, mat, elektronikk etc. Her er det mye penger å spare hvis du liker å planlegge.

Kredittgrensen og betalingsutsettelsen er den samme på alle tre kortene.

Finn et Santander kredittkort som passer deg

Foruten disse tre Visa-kortene som alle har forskjellige fordeler, har Santander også et kredittkort tilpasset Manchester United-fans! Med dette kortet kan du blant annet vinne eller kjøpe billetter til kamper favorittlaget ditt skal spille, og du får også 10 prosent rabatt på MU Soccer School Norway.

Les mer om vilkårene for dette og de andre tre kredittkortene fra Santander på deres hjemmeside.

 

Santander Red

Kortet for deg som trenger ekstra penger. Trenger du et smålån? Fleksibel nedbetaling og gunstig rente uten å bytte bank!

Eff.rente 17,12 %, 15 000, – o/12 mnd. Totalt 16 323,39

Les mer og søk online her – >>
(Annonselenke)

 

Gebyrfri Visa

Eff.rente 23,41 %, 15 000, – o/12 mnd. Totalt 16 779,51

Betal reisen med Gebyrfri Visa, og få reise- og avbestillingsforsikring inkludert for deg og 3 medreisende! >>
(Annonselenke)

 

Flexi Visa

Eff.rente 25,33 %, 15 000, – o/12 mnd. Totalt 16 915,30

Med Flexivisa får du 4% på alle kjøp, penger tilbake når du handler og gode tilbud! >>
(Annonselenke)