Kortinformasjon

Santander Red er et nødkort som bestandig har hatt et av markedets laveste rente i Norge. Om din TV eller vaskemaskinen ryker, finnes det alltids gode tilbud gjennom CashBack-programmet fra Santander, slik at du kan både få god rente og rimelige priser på det du trenger. Med over 200 nettbutikker og tjenester som du kan spare penger på, er det ikke rart at dette er et av bankens mest populære kredittkort. 

Tilleggskort:Nei
Ansatt:Ja
Uttaksgebyr:30 kr
Aldersgrense :20 år
Valutapåslag:1,75 %
Inntektskrav:50 000 kr
Rentefritt:50 dager
Bonus:Cashback

Fordeler

  • Ingen årsavgift
  • 50 dagers rentefri betalingsutsettelse
  • Lav rente
  • Fleksibel nedbetaling
  • Virtuelt kort
  • Integrering med Apple Pay
  • Faste rabatter med DealPass
  • Cashback hos kjente nettbutikker
  • Oversiktlig nettbank

Ulemper

  • Ingen forsikringer inkludert i kortet
  • Lav kredittgrense

   

   

Visste du at..?

Du kan faktisk bruke kortet før du har fått det i postkassa? Hos Santander får du en virtuell versjon av kortet først, noe som betyr at du kan handle det du trenger allerede i dag på nettbutikker og andre tjenester du trenger på nett.

Egenskaper

 • Shopping

 • Reise

 • Mat

 • Kontaktløs

 • Uten årsavgift

Gebyrfri kredittkort med lavest rente

Santander Red har mange fordeler for forbrukere som trenger nødkontanter kjapt for å dekke uforutsette utgifter. I tillegg er dette kortet veldig rimelig i forhold til de fleste konkurrerende kredittkort. Sammenligner du effektiv rente på kredittkort er det sjeldent at andre kort kommer bedre ut enn Red fra Santander. Så lenge du betaler i tide, tilkommer det heller ingen gebyrer på regningene så lenge du betaler elektronisk i nettbanken din.

Fleksibel nedbetaling

Det minste beløpet du må betale per måned er 300 kroner, eller 4% av utestående saldo (hvilken en av dem som er høyest). Santander gir også lange betalingsutsettelser på 50 dager uten ekstra renteomkostninger. dette betyr at du kan handle i dag og vente i nesten to måneder med å betale tilbake beløpet uten rente.

God kredittramme

Kredittkortet har en øvre grense på 100.000 kroner. Men det er selvfølgelig visse kriterier som må oppfylles før du kan få en slik kreditt på kortet. Men viser du til god betalingsvilje over lengre tid, er det ikke umulig å få endret på grensen etter hvert.

Frame-6.png
Layer_7.png

Få tilgang til Santander DealPass og Cashback med store rabatter

Med DealPass i lomma kan du få store rabatter på spisesteder, hoteller, kulturopplevelser, spa og mye mer.  Dealpass passer best for dem som ser etter opplevelser i Norge for du kan finne rabatter på:

 • Overnattinger på Gjestegårder
 • Kjente restauranter over hele Norge
 • Sesongbaserte aktiviteter

Men for dem som ser etter gode tilbud på elektronikk, klær, skjønnhetspleie, reiser og overnatting i utlandet, er Cashback programmet fra Santander mest interessant. Her kan du få opptil 15% cashback på en rekke kjente nettsider og tjenester som nordmenn bruker ofte.

Hvordan får du disse rabattene?

Det er veldig enkelt. Besøk Santander DealPass eller Cashback sider og velg tilbudene du er interessert i. Når du kjøper varen eller tjenesten må du sørge for å bruke ditt kredittkort fra Santander. Da vil rabatten bli tilbakebetalt med en gang på kortet.

 

Forsikring er ikke inkludert i kortet

Selv om Santander kan tilby en god reiseforsikring på flere av sine kort, er det ikke inkludert noe reiseforsikring på Santander Red. Dette kan du heller ikke kjøpe i tillegg på dette kortet, men de har andre forsikringer som kan være interessant å betale for.

Betalingsforsikring

Denne forsikringen skal dekke din saldo på kortet om du enten blir ufør eller arbeidsledig. Du kan søke om denne forsikringen og betale utenom slik at du er sikret at gjelden blir betalt om noe uforutsett skulle skje med deg.

Helseforsikring

Du kan hoppe over helsekøen og få spesialistvurdering i løpet av 10 virkedager på et privat sykehus. Du får også garantert behandling innen 20 virkedager og en personlig medisinsk rådgiver.

Advokatforsikring

Få hjelp i tvister om arveoppgjør eller skilsmisse med advokathjelp fra HELP. Forsikringen dekker opptil 15 timer med rådgivning og dekning av juridiske kostnader opptil 2 millioner kroner.

ID-Tyveri

Få juridisk hjelp og bistand for å rette opp i svindelsaker hvor noen har stjålet din identitet. Dette kan for eksempel ha vært noen som har lånt penger eller handlet varer i ditt navn uten ditt samtykke.

Men det som er litt merkelig er at du ikke kan kjøpe reise og avbestillingsforsikringen som et tillegg på kortet. Da må du enten ha Gebyrfri Gold, Manchester United, eller Platinum kortet fra Santander.

Omdømme

Santander red er et enkelt kredittkort som har typiske cashback- og rabattavtaler med butikker, utesteder og overnattingssteder. Men for dem som vil ha en fast rabatt på daglige innkjøp, anbefaler vi heller å se på Flexi Visa fra Santander. I tillegg til de vanlige cashback programmene, får du også fast 4% rabatt på valgfri kategori med Flexi Visa.

Er du ute etter en god reiseforsikring i tillegg, er Gebyrfri Gold det beste alternativet fra denne banken. her får du dekket hele familien på tur, og og ellers får du gode rabatter på hoteller og flybilletter gjennom Cashback-programmet.

Den eneste store fordelen med Santander Red er at kredittkortet er bestandig konkurransedyktig på renter, og er et av de rimeligste alternativene på markedet når du trenger å handle noe på avbetaling over en lengre periode.

 

Kom i gang med Santander Red

  1. Klikk på “Søk nå”  for å besøk nettsiden Santanderconsumer
  2. Klikk på “Søk om Santander Red”
  3. Skriv inn ditt fødselsnummer, telefon og e-post i søknadsskjemaet

  Da tar det ikke lang tid før du hører fra banken. Om du får innvilget kortet får du et virtuelt kort først som du kan bruke på nett med en gang.

SØK NÅ
Annonse
 

Andre kredittkort vi anbefaler

Loading...
TF Bank Mastercard
TF Bank Mastercard
 • Kåret til beste kredittkort 2023
 • Fordeler og forsikringsytelser på reise

Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337.

 • Kredittgrense:150 000 kr
 • Årsavgift:0 kr
 • Eff. rente:26,69 %
SØK NÅpå TF Banks nettside (annonse)

Kortinformasjon

Tilleggskort:Ja
Ansatt:Ja
Uttaksgebyr:0 kr
Aldersgrense:18 år
Valutapåslag:1,75 %
Inntektskrav:Ja
Rentefritt:43 dager
Bonus:Nei
 

Spørsmål og svar om Santander Red kredittkort

Hvor mye cashback kan jeg få med Santander Red?
Hvem kan søke om et Santander Red kredittkort?
Hvor høy kredittgrense kan jeg få på Red kredittkort fra Santander?
Kan jeg få rentefri betalingsutsettelse på Santander kredittkort?
Et Santander Red et Visa kort?