Trumf kredittkort

Et Trumf Visa kredittkort gir deg først og fremst en svært god rabattordning i alle dagligvarebutikker tilknyttet Trumf, men har i tillegg også mange andre goder som du som kunde kan benytte deg av. Lojalitetsprogrammet Trumf gir deg 2 prosent rabatt hver gang du handler dagligvarer i butikker som inngår i Trumf-ordningen, det vil si Kiwi, Meny, Spar, Eurospar, Joker og Jacob’s. Som en ekstra bonus utover dette får du faktisk 0,5 prosent rabatt på alle andre kjøp i verden, med unntak av konkurrerende dagligvarebutikker. Du kan til enhver tid holde oversikt over bonusen du sparer med et Trumf kredittkort, ved å logge deg inn på din kjøpsoversikt på trumf.no. Denne bonusen er selvfølgelig tilgjengelig for overføring til din brukskonto akkurat når du måtte ønske.

Svært gode fordeler med Trumf Visa kredittkort

Med et Trumf Visa kredittkort for hånden har du mange fordeler og muligheter. To lojalitetsprogrammer har eksempelvis nå gått sammen for å gi deg som Trumf-kunde en helt unik mulighet. Dette innebærer at den bonusen som du sparer når du bruker ditt Trumf Visa kredittkort i ulike butikker, faktisk kan overføres til SAS EuroBonus-programmet og gi deg muligheten til å bruke disse pengene på spennende flyreiser. Les mer om ordningen på Trumfs nettside. Andre fordeler du får med et Trumf kredittkort, er reise- og avbestillingsforsikring hvis du betaler minimum 50 prosent av reisen med kredittkortet ditt. Forsikringen dekker alle husstandmedlemmer og inntil tre medreisende. Hold også utkikk etter Trippel Trumf-dager som gir deg hele 4 prosent rabatt på dagligvarer i Trumf-butikkene når du betaler med ditt Trumf kredittkort. Som kunde vil du få beskjed om dette via enten e-post eller SMS.

Et Trumf Visa kredittkort gir fleksibilitet du vil sette pris på

Med et Trumf Visa kredittkort kan du få inntil 75 000 kroner i kreditt, og du velger selv om du ønsker å betale tilbake hele summen ved forfall eller nedbetale over tid. Delbetalingsbeløpet regulerer du selv, men det er et krav om at man betaler tilbake minst 3 prosent av totalbeløpet og minimum 250 kroner per måned. Du får også en rentefri betalingsutsettelse på 45 dager, og du velger selv om du ønsker å motta faktura i nettbanken eller per post. For å få maksimalt ut av Trumf-bonusen i husstanden kan det være en god idé å bestille et tilleggskort til samboer eller ektefelle. De to Trumf-kredittkortene vil da være knyttet til samme bonusordning, men det er hovedkortinnehaver som er juridisk ansvarlig for både konto og begge kredittkortene. Tilleggskortet kan bestilles ved å ringe Trumfs kundeservice eller via et bestillingsskjema på trumfvisa.no.

Andre kredittkort vi sammenligner