Kortinformasjon

Kredittkortet som gir deg både ekstra trygghet på reise og faste rabatter på dagligvarer. NorgesGruppen har et stort utvalg av dagligvareforretninger, og kredittkortet gir deg muligheten til å pare enda mer i forhold til ditt vanlige trumf-medlemskort. Men hvordan fungerer dette, og kan hvem som helst søke om dette kredittkortet? Les mer så får du vite alt om fordeler og ulemper her.

Tilleggskort:Ja
Ansatt:Ja
Uttaksgebyr:1,50 % + 35 kr
Aldersgrense :18 år
Valutapåslag:1,90 %
Inntektskrav:Ja
Rentefritt:45 dager
Bonus:2 % Trumf bonus

Fordeler

  • Ingen årsavgift
  • Ekstra rabatt på dagligvarer
  • Tilleggsforsikringer
  • Reiseforsikring inkludert
  • Rabatt på over 200 nettbutikker
  • ID-tyveriforsikring
  • Høy kredittramme
  • 45 dagers rentefri betaling

Ulemper

  • Høye gebyrer ved minibankuttak
  • Gebyrer ved overføring av kreditt til annen konto

Visste du at...?

Med et Trumf kredittkort kan du få langt mer enn bare rabatt på dagligvarer. Som medlem får du også tilgang til over 200 nettbutikker som til enhver ti har spennende tilbud og faste rabatter som du kan nyte godt av.

Egenskaper

 • Forsikring

 • Bonus

 • Reise

 • Drivstoff

 • Mat

 • Kontaktløs

 • Uten årsavgift

Opptil 4 % rabatt på alle butikker i NorgesGruppen

Et Trumf Visa kredittkort gir deg først og fremst en svært god rabattordning i alle dagligvarebutikker tilknyttet NorgesGruppen, men har i tillegg også mange andre goder som du som kunde kan benytte deg av. Lojalitetsprogrammet Trumf gir deg fast 2 prosent rabatt hver gang du handler dagligvarer hos Kiwi, Meny, Spar, Eurospar, Joker og Jacob’s med kortet.

Som en ekstra bonus utover dette får du faktisk 0,5 prosent rabatt på alle andre kjøp i verden, med unntak av konkurrerende dagligvarebutikker. I tillegg er det ofte Trumf-dager som gir deg hele 4 prosent rabatt på dagligvarer i Trumf-butikkene når du betaler med kredittkortet. Som kunde vil du få beskjed om dette via enten e-post eller SMS.

Du kan til enhver tid holde oversikt over bonusen du sparer med et Trumf kredittkort, ved å logge deg inn på din kjøpsoversikt på trumf.no. Denne bonusen er selvfølgelig tilgjengelig for overføring til din brukskonto akkurat når du måtte ønske.

Frame-6.png
Layer_7.png

Gode fordeler med Trumf Visa kredittkort

I tillegg til dagligvarer har Trumf også samarbeid med en rekke forskjellige aktører som gir store rabatter når du handler hos dem.
Du får muligheten til å spare opptil 50 øre literen på drivstoff, opptil 5 % på hotellopphold via Choice, og Bestille billige flybilletter via Booking.com og Expedia.

Trumf kredittkortet gir deg altså muligheten til å spare penger på alt du trenger i det daglige, og gir deg rimeligere hotellopphold og ferieturer.

De har også avtaler med over 200 forskjellige nettbutikker. Du kan kan for eksempel handle klær billigere hos H&M, elektronikk gjennom Apple, og kjøpe inn alt du trenger til trening gjennom Gymgrossisten.

Forsikringer på Trumf Visa

Det er flere forsikringer som tilbys gjennom AXA på Trumf sitt kredittkort. Vi skal gå gjennom vilkårene og hvordan du kan aktivere disse forsikringene.

Reiseforsikring

Forsikringen aktiveres når du betaler minst 50 % av reisekostnader med ditt Trumf kredittkort. Denne forsikringen gjelder både deg og medreisende du betaler for (opptil 3 personer).

ID-tyveri

ID -tyveriforsikringen er inkludert fra du bestiller ditt kredittkort og koster ingenting i tillegg. Dette betyr at du kan få førsteklasses hjelp om noen skulle stjele din identitet for å handle varer eller tjenester i ditt navn.

Betalingsforsikring

Denne forsikringen må aktiveres og koster 0,5% av det utestående beløpet på kredittkortet. Forsikringen dekker din uteståendene saldo på kredittkortet om du skulle bli 100 % sykemeldt eller ufrivillig arbeidsledig i mer enn 60 dager.

Dommen

Med et Trumf Visa kredittkort kan du få inntil 100,000 kroner i kreditt, og du velger selv om du ønsker å betale tilbake hele summen ved forfall eller nedbetale over tid. Delbetalingsbeløpet regulerer du selv, men det er et krav om at man betaler tilbake minst 3 prosent av totalbeløpet og minimum 250 kroner per måned.

Du får også en rentefri betalingsutsettelse på 45 dager, og du velger selv om du ønsker å motta faktura i nettbanken eller per post. For å få maksimalt ut av Trumf-bonusen i husstanden kan det være en god idé å bestille et tilleggskort til samboer eller ektefelle.

De to Trumf-kredittkortene vil da være knyttet til samme bonusordning, men det er hovedkortinnehaver som er juridisk ansvarlig for både konto og begge kredittkortene. Tilleggskortet kan bestilles ved å ringe Trumfs kundeservice eller via et bestillingsskjema på trumfvisa.no.

 

Slik søker du om Trumf Visa

  For å få kredittkortet må du være over 18 år og registrert trumf medlem på nettsidene. Her er prosedyren for å søke om kortet:

  1. Få inn på nettsiden
  2. Klikke på “Søk om Trumf Visa kredittkort”
  3. Logg inn og fyll ut søknadsskjemaet

  Er du ikke Trumf-medlem fra før av, må du registrere deg først som medlem og deretter kredittkortet.

SØK NÅ
Annonse
 

Andre kredittkort vi anbefaler

Loading...
TF Bank Mastercard
TF Bank Mastercard
 • Kåret til beste kredittkort 2023
 • Fordeler og forsikringsytelser på reise

Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337.

 • Kredittgrense:150 000 kr
 • Årsavgift:0 kr
 • Eff. rente:26,69 %
SØK NÅpå TF Banks nettside (annonse)

Kortinformasjon

Tilleggskort:Ja
Ansatt:Ja
Uttaksgebyr:0 kr
Aldersgrense:18 år
Valutapåslag:1,75 %
Inntektskrav:Ja
Rentefritt:43 dager
Bonus:Nei
 

Ofte stilte spørsmål om Trumf Visa

Hvor mye kan jeg dele opp utestående beløp på Trumf kredittkort?
Kan jeg få rabatter på andre butikker utenom NorgesGruppen?
Koster det noe å ha kredittkortet fra Trumf?
Kan jeg ha flere kort tilknyttet samme kredittkonto?
Hvor høy kredittramme har Trumf Visa?