Vip kredittkort

kreditkort

VIP kredittkort er et kort med eksklusive fordeler. Verdt å nevne er at du kommer gratis inn på mange populære utesteder ved å vise frem ditt VIP kredittkort, du får 10 prosent rabatt på mat hos restauranter som Madu Restaurant, Q-Lounge og Brooms & Hatches, 10 prosent på bilutleie hos AVIS, og i tillegg har de svært mange gode tilbud på abonnementer på magasiner og ukeblad som du som kunde kan benytte deg av.

Men dette er bare noen av fordelene du får hvis du har et VIP kredittkort, flere kan du lese om på deres hjemmeside. Her kan du også bestille kortet via et elektronisk søknadsskjema.

VIP Kredittkort – det lille ekstra

All kontantuttak og varekjøp i både inn- og utland er gratis når du bruker VIP kredittkort, og du betaler heller ingen årsavgift på kortet.

Skulle du bruke kortet ditt til å kjøpe reiser, er også reise- og avbestillingsforsikring inkludert, i tillegg til gjeldsulykkeforsikring.

Dette er altså et kort som også egner seg svært godt til bruk i utlandet. Med et VIP kredittkort har du en kredittramme på fra kr 5000 til kr 100 000, samt inntil 50 dagers betalingsutsettelse.

Alle nye kunder hos VIP får også en velkomstgave til en verdi av kr 1300 som består av ansiktsbehandling, neglelakk og tre utgaver av et magasin.

Sammenlign kredittkort hos oss i dag