Visa gold

VISA Gold er et kredittkort som flere banker og kredittkortselskaper tilbyr til sine kunder. Hos Sparebanken 1 for eksempel, har dette kortet både reise-, ulykke- og avbestillingsforsikring inkludert når minst 50 prosent av reisens totale transportkostnader er betalt med VISA Gold-kortet.

Denne forsikringen dekker ikke bare deg som kortinnehaver, men også inntil tre medreisende, og regnes derfor som en svært gunstig reiseforsikring.

VISA Gold hos Sparebanken 1 har en fleksibel nedbetaling og inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse.

VISA Gold – kredittkortet for deg som liker gode fordeler

VISA Gold hos Santander Bank er et gebyrfritt VISA-kort, det vil si at det ikke koster noe å få, ha eller bruke kortet – ingen årsavgifter, etableringsgebyr eller gebyrer ved uttak og varekjøp.

I tillegg har det også reise- og avbestillingsforsikring inkludert, og en kredittgrense på kr 100 000.

Sparebanken Vest har lignende vilkår på sitt VISA Gold, i tillegg til avbestillingsforsikring på billetter til konserter, sportsarrangementer og lignende, for både kortinnehaver og familie, dersom hele prisen på disse er betalt med kredittkortet.

Det finnes altså svært mange goder med et kredittkort som VISA Gold, det gjelder bare å finne den banken som tiltaler deg mest.

Sammenlign Visa kredittkort hos oss i dag

Leave a Comment