Kredittkort med betalingsanmerkning

Det er blitt mer og mer vanlig å låne penger i dagens samfunn, og dette fungerer svært godt for mange ettersom de klarer å forholde seg til den økonomien de faktisk har.

For andre fører dette dessverre til at de havner i en gjeldspiral. Å få godkjent kredittkort med betalingsanmerkning er vanskelig, nettopp fordi en betalingsanmerkning viser at du tidligere har hatt store problemer med å betjene gjelden din.

Men det er ikke slik at selv om du en gang har vært uheldig å få en betalingsanmerkning, så blir denne værende på papiret for alltid. Denne slettes nemlig umiddelbart etter at du har gjort opp for deg.

Når en bank eller et kredittselskap vurderer en søknad om kredittkort, så tas beslutningen på bakgrunn av søkerens betalingsevne. Dennes gjeldshistorie og nåværende inntekt er de to viktigste faktorene, så hvis man har en registrert betalingsanmerkning vil dette vanligvis signalisere et rødt flagg hos banken.

I stedet for å lete etter en bank hvor du kan få kredittkort med betalingsanmerkning, som mest sannsynlig vil føre deg lengre ned i gjeldspiralen, er det nok en lurere idé å jobbe for å bli kvitt denne betalingsanmerkningen slik at du i fremtiden kan søke om kredittkort uten problemer.

Lær mer om gjeld og få rådgivning hos Geldsoffer-Alliansen (GOA).

Sammenlign kredittkort hos oss i dag

 

 

Leave a Comment